Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 23 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Byggteknik 2023

23 Masterexamen (MSc) Program i Byggteknik 2023

Översikt

MSc är förkortningen för Master of Science, som är ett doktorsexamen som vägleder eleverna att bygga på den grund som de redan har byggt under sina grundutbildningar. Denna grad kräver vanligtvis uppsatshandlingar och mer intensiv forskning än grundutbildningskurser.

Vad är en MSc i strukturteknik? Genom föreläsningar och hands-on-instruktioner kan studenter som väljer att delta i detta utbildningsprogram lära sig ett antal färdigheter kring civilingenjör. Detta inkluderar riskhantering, förståelse av det sociala, ekonomiska och politiska utfallet av strukturella misstag och övervakningar samt en grundlig förståelse av både gemensam och avancerad teknik som används för jobbet inom detta område. I allmänhet ger huvudmålet för de flesta av dessa program studenterna de verktyg som behövs för att utföra noggranna riskinspektioner på alla typer av anläggningar.

En djupgående studie av strukturteknik kan hjälpa studenter att bygga färdigheter som bättre organisation, kunskap om lokal och nationell rätt och effektiv kommunikation. Alla dessa färdigheter kan bidra till att förbättra elevernas liv totalt genom att ge dem ett bättre sätt att lära sig om och interagera med sina samhällen.

Kostnaden för att skaffa en civilingenjör i strukturteknik ändras beroende på vilket skola och land en elev väljer att delta i sina kurser i. Det kan också finnas prisskillnader mellan online och internationella kurser. Därför borde studenterna noggrant undersöka undervisningskostnaderna innan de registreras .

Jobb inom strukturteknik håller världen framåt. På grund av detta kan akademiker finna att det finns många titlar att välja mellan när de har avslutat sin forskarutbildning på detta område. Vatteningenjör, byggnadskontroller, strukturingenjör, civilingenjörsingenjör, statsingenjör och entreprenörsingenjör är bara några av de anmärkningsvärda titlarna som kan bli tillgängliga för dem med en magisterexamen inom detta specifika framåtriktningsområde.

Med enkel tillgång till både online-och lokala kurser och internationella möjligheter kan du driva din dröm på ditt eget schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Ingenjörsstudier
  • Väg- och vattenbyggnad
  • Byggteknik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (23)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat