Keystone logo

22 Masterexamen (MSc) Program i Sport och motionsstudier Coaching 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sport och motionsstudier
  • Coaching
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (22)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Sport och motionsstudier Coaching

Vanligtvis innebär en magisterexamen att studera ett vetenskapligt ämne, eller ta en vetenskaplig eller matematisk inställning till något ämnesområde. En MSc är en forskarutbildning på avancerad nivå som vanligtvis kräver att en kandidatexamen avslutas för att kvalificera sig.

Vad är en MSc i Sports Coaching? Denna doktorsexamen utrustade elever med en fungerande kunskap om sportvetenskap och därtill hörande ledarskap och ledarskap. Det ger individer en inblick i hur psykologi, fysiologi, rörelsesanalys och styrka och konditionering påverkar en idrottares prestation. Studenter kan lära sig att integrera teori och praktik för att planera träningsprogram. De kan också reflektera över och analysera nuvarande coachingpraxis. Gemensamma idrottsutbildningsämnen inkluderar mentorskap i sport, rörelsesanalys, effektiv coaching, forskningsmetoder och byggande av en högpresterande miljö.

Kandidater får många överförbara färdigheter samtidigt som de tjänar en MSc i Sports Coaching. Några av dessa kan innefatta professionalism, tidshantering och förmåga att ta initiativ. Dessa färdigheter kan hjälpa studenter att få högre betalande jobb inom en mängd olika intresseområden.

Att tjäna en MSc i Sports Coaching kan ta ett till två år att slutföra. Denna examen erbjuds på olika universitet, så kostnaden för närvaro kan skilja sig mellan skolor och programtyper. Kontakta direkt universitetet av intresse för information om anmälningsavgifter.

En grad i idrottstrening ger individer en förståelse för sportprestanda och de faktorer som kan påverka beteenden i idrottsmiljöer, så det finns många potentiella arbetsalternativ tillgängliga för sportcoaching majors. Kandidater fortsätter vanligtvis att bli motion fysiologer, gym chefer, mellanskolelärare, sport tränare eller sport terapeuter.

En MSc i Sports Coaching kan tjäna i en mängd olika inställningar, från på campus till online-till långt distansutbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.