Keystone logo

80 Masterexamen (MSc) Program i Studier i ekonomi Finans Ekonomistyrning 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Ekonomistyrning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (80)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Studier i ekonomi Finans Ekonomistyrning

En Civilingenjör i Financial Management ofta bedrivs av studenter som kanske eller kanske inte redan har viss erfarenhet på arbetsplatsen. Detta program är lämpligt för dem som vill stärka sin grunden för finansiering teori och öka sin erfarenhet av de områden som är attraktiva för arbetsgivare. Akademiker i denna forskarutbildning njuta ofta inflytelserika och lukrativa arbetstillfällen.

De specifika kurser som erbjuds kommer att variera från en akademisk institution till en annan, men de grundläggande kunskaper och färdigheter fokuserar på ämnen som karriärutveckling, ekonomisk förvaltning, ekonomistyrning risker och riskhantering, principerna för redovisning, forskningsmetoder, och mer. Programmet förbereder typiskt akademiker att hantera finansiella transaktioner på internationell nivå, lokal nivå, ett litet företag nivå, företagsnivå, eller en familj kontorsnivå.

Studenter i detta program tycker ofta möjligheter att njuta av gästföreläsningar, interagera med framgångsrika företagsledare, och utveckla den starka grund som krävs för att förbättra sina möjligheter till sysselsättning. Graduation kan leda till högre löneskalor, fler arbetstillfällen och ett starkare nätverk av resurser.

Detta program kan erbjudas som ett fristående program eller kan vara en del av ett dubbelt studier. Kostnaden för inskrivning i en magisterexamen i Financial Management-programmet kan variera beroende på den akademiska institutionen och det land där skolan är belägen. Intresserade studenter bör kontakta de enskilda skolorna för mer information.

Utexaminerade från en MSc i Financial Management-program går ofta på att tjänstgöra i lägen där de är ledare för stora företag och statliga organisationer och som har en inverkan på de samhällen där de verkar.Dessa studenter är ofta ekonomichefer som tycker tillgång till karriärmöjligheter på global nivå.

&nbsp

Det finns många krav för inskrivning i de mest prestigefyllda avancerade Financial Management program. Dessa inkluderar oftast en grundexamen, referenser, en uppdaterad CV, och i vissa fall framgångsrikt slutförande av GMAT, GRE, eller motsvarande examen. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.