Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Elektroteknik i Richardson, Amerikas förenta stater 2023

2 Masterexamen (MSc) Program i Elektroteknik i Richardson, Amerikas förenta stater 2023

overview

Även om det är en av de nyare underavdelningarna inom tekniken har elektroteknik blivit enormt framträdande i den moderna världen. Då elektroniska och digitala enheter bara ökar i antal bland befolkningen blir elingenjörer mer och mer eftertraktade för att upprätthålla och utveckla dem.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en internationellt erkänd akademisk examen som visar på skicklighet och kunskap inom ett visst ämne. De flesta masterprogram tar cirka fyra år att slutföra, och därefter börjar en del att arbeta medan andra fortsätter sina studier på ännu högre nivå.

read_more

filters

  • Masterexamen (MSc)
  • Amerikas förenta stater
  • Ingenjörsstudier
  • Elektroteknik
fields_of_study
  • Ingenjörsstudier (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study