Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Etik 2023

5 Masterexamen (MSc) Program i Etik 2023

Översikt

En Master of Science (MSc) i Etik är ett utbildningsprogram avsett för dem som är intresserade av etisk praxis på områden som affärer, djurskydd, sjukvård, etc. Studenter i dessa program lär dig mer om området moralfilosofi, en tankeskola som involverar bästa praxis för uppförande i termer av rätt eller fel. En aktuell angelägen fråga i affärsetik är om de anställda kan få sparken för att publicera om sin arbetsgivare på sociala nätverk webbplatser.

Intresserade kandidater kan fråga sig, vad är civilingenjör i etik? Studenter etiska studerar ingående frågor genom att debattera de korrekta och / eller felaktiga saker att göra i olika områden. De som studerar affärsetik fokusera på strategier för att utveckla förtroendet i näringslivet ledarskap och förstå vikten av förtroende reparation i företagsmiljöer. Elever vars kärn grad kretsar kring välfärdsetiska djur lära vetenskapliga bevis används för att utbilda och förbättra globala djurskyddsnormer.

Fördelar med en avancerad examen i etik inkluderar en större förståelse för etiska frågor och konsekvenser och genomförande av deras svar. Vid fastställande av de svar på frågor där det inte kan vara en tydlig rätt eller fel, är det viktigt att eleverna lär sig att använda kritiskt tänkande och debatterar färdigheter för att komma med den bästa lösningen för varje problem utifrån både historiska metoder och ny information.

Kurser mot en magisterexamen i etik varierar i kostnad beroende på skola och studiernas längd. När du har minskat ner din lista över skolor, kontakta var och en direkt för att ta reda kostnader för kurser och registrering.

Akademiker med dessa examina befinner sig i hög efterfrågan i en mängd olika områden. Affärsetik akademiker kan bli företagets revisorer eller etik och efterlevnad chefer på stora företag.De studerar medicinsk etik kan flytta in administrativa befattningar inom sin vårdorganisation, eller de kan forska, analysera och utveckla vården policy. Oavsett deras passion, kommer yrkesverksamma intresserade av områden som rör etik hitta ett brett utbud av alternativ.

Det finns ett varierat område Civilingenjör i etik program tillgängliga för dem som är intresserade av att ta nästa steg i sin yrkeskarriär. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Humaniorastudier
  • Etik
Studiefält
  • Humaniorastudier (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat