Keystone logo

11 Masterexamen (MSc) Program i Företagsekonomi Affärer Företagsekonomi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Företagsekonomi
  • Affärer
  • Företagsekonomi
Studiefält
  • Företagsekonomi (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Företagsekonomi Affärer Företagsekonomi

En Master of Science (MSc) är ofta nästa pedagogiska steg efter att ha avslutat en Bachelor of Science (BSc). Detta efter examen kan fyllas i på ett eller två år och ger studenter de praktiska färdigheter och teoretiska kunskaper för att lyckas i det valda området.

Vad är en MSc i företagsekonomi? Denna magisterexamen fokuserar på att fördjupa elevernas förståelse av ekonomisk teori och dess praktiska tillämpning i en företagsmiljö. Kurser kan omfatta klasser i mikroekonomi makroekonomi, statistik, strategisk ledning, affärsmiljö och ekonometri. Vid slutet av programmet, kan eleverna bli ombedd att fylla en forskarutbildning papper eller projekt på ett specifikt ämne med anknytning till den information som studeras under kursen. Många institutioner erbjuder också möjlighet att delta i praktik för att få praktisk erfarenhet.

Akademiker tjänar en Master of Science i Business Economics är på en stor konkurrensfördel på grund av deras djupgående förståelse för ekonomisk teori och hur man tillämpa den på en mängd olika affärsfunktioner. De får också en stark analytisk förmåga och vässa sin forskning kompetens.

Kostnaden för undervisning beror på programmets löptid, läroanstalten du studerar i och det land där den ligger. Det är därför du bör kontakta institutionens antagningsavdelning direkt för att diskutera undervisning och avgifter.

Med en magisterexamen i företagsekonomi, studenter har möjlighet att arbeta i en mängd olika positioner inom finansbranschen bland annat som ekonom, konsult eller finansanalytiker. De har möjlighet att arbeta för Fortune 500 företag eller små boutique företag. Det finns även möjlighet att starta en privat konsult eller arbete som frilans ekonomisk konsult för olika företag.De flesta institutioner erbjuder hjälp i landa första jobb efter examen.

Med en mängd olika program som finns tillgängliga, kan du välja att studera på heltid eller deltid. Många skolor har även börjat erbjuda grader på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.