Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 21 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Finansieringsteori 2023

21 Masterexamen (MSc) Program i Finansieringsteori 2023

overview

En civilingenjör, eller Master of Science, är en avancerad examen som eleverna komplett efter att de har avslutat sin grundutbildning. Magisterexamen brukar ta ett år eller två för att slutföra. Utexaminerade från programmet har sedan tillgång till ytterligare skolgång eller högre nivåer av yrkesmöjligheter.

Vad är civilingenjör i Corporate Finance? Detta program ger studenter med en fokuserad studie av området för finansiering, kapitalstruktur företag och finansieringskällor. Eleverna kan också studera betydelsen av chefer i ett företag, liksom deras ansvar till aktieägarna. Detta program kan bara ta ett år att slutföra. Eleverna ska vara beredda att studera utformningen av finanspolitiken, sökandet efter lösningar på problem kapitalförvaltning och teoretiska ramar för ekonomi, redovisning, juridik, och andra aspekter av corporate finance.

Det finns några viktiga fördelar med att delta i en MSc i Corporate Finance programmet. Dessa inkluderar exponering för och samarbete med företagsledare och kontor, tillgång till praktikplatser, samt en kant när akademiker söker arbetstillfällen.

Kostnaden för att delta i en MSc inom Corporate Finance program kommer att vara helt annorlunda från en skola till en annan, och i synnerhet från ett land till ett annat. Blivande studenter bör kontakta de enskilda skolorna för att få specifik information kostnad.

Det finns många lukrativa jobb lediga för akademiker med en magisterexamen i Corporate Finance. Dessa inkluderar finansanalytiker, administrativ chef, kreditchef, mäklare, handlare, treasury manager, finansiell revisor, med mera. Akademiker får arbeta i banker, för stora företag, privata institutioner eller offentliga organisationer.Med en avancerad examen, akademiker ofta kvalificerad att fylla inflytelserika positioner och njut av bekväma karriärer.

&nbsp

För att ta reda på vilka program som är den bästa matchningen för dina ambitioner och planer, bläddra igenom listor och se över skolans möjligheter. Använd bly former för att få mer information om skolorna som du väljer. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

read_more

filters

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Finansieringsteori
fields_of_study
  • Studier i ekonomi (21)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format