Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 15 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Fotonik 2023/2024

15 Masterexamen (MSc) Program i Fotonik 2023/2024

Översikt

En Master of Science ofta tjänat efter en Bachelor of Science. En MSC kräver ca två år av utbildning för att ta emot, och det kan ge en mer djupgående strategi för vissa områden i studien samt ge akademiker med kritiska fältet kunskap för att avancera snabbt i sin karriär.

Vad är en MSc i Photonics? Denna högre nivå utbildningsprogrammet täcker vetenskap, teknik, teknik och moderna användning av ljus. Studenter i fotonik programmet lära sig om teoretiska tillämpningar av ljus, praktik tillämpad teknik för användning av ljus inom vetenskap och teknik, och forska fram nya sätt att använda ljus, laser, och solcellsteknik. Klass ämnen kan innefatta lasersystem, icke-linjär optik, kvantoptik och fibrer och telekommunikation. Akademiker i detta program spelar en viktig roll när det gäller att utveckla program, system och tekniker för samtida fotoniska framsteg.

Genom att tjäna en magisterexamen i fotonik, akademiker är kvalificerade att arbeta i en mängd olika vetenskapsbaserade industrier, från fysiken till bioteknik till elektroteknik. Erhålla denna examen kan också leda till ökad ersättning och arbetsmöjligheter efter examen.

Kostnaden att bedriva en Master of Science kommer att variera för varje individ. För att bättre förstå de eventuella kostnader som är förknippade med att tjäna denna avancerade examen ska studenten kontakta potentiella skolor och be om detaljerad undervisning information.

Akademiker som tjänar en MSc i fotonik kan hitta arbetstillfällen inom områdena vetenskap och teknik, som arbetar inom forskning och utveckling, optisk teknik, telekommunikation, elektronik och kvant informationssystem. Andra personer kan välja att tjäna en doktorsexamen i fotonik eller ett närliggande område, eller stanna i utbildning och lära fotonik och ljussystem.Studenter som fullföljer programmet är också väl förberedda för att starta eget företag, och kan välja att äga och driva sin egen teknik och ljusbaserad vetenskap företag eller arbete som frilansande rådgivare för fotoniska relaterade projekt.

Flexibla alternativ kan vara tillgängliga så att eleverna kan få sin examen på ett sätt som fungerar med deras upptagna liv. Att börja tjäna din magisterexamen direkt, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Ingenjörsstudier
  • Materialvetenskap
  • Fotonik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat