Keystone logo

25 Masterexamen (MSc) Program i Naturvetenskap Geografi Geografi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Naturvetenskap
  • Geografi
  • Geografi
Studiefält
  • Naturvetenskap (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Naturvetenskap Geografi Geografi

En Master of Science examen är det första steget på vägen till forskarutbildning arbete inom områden som rör naturvetenskap, teknik och medicin. Denna examen uppnås vanligen efter att studenten får sin kandidatexamen eller annan grundexamen, och det ger dem möjlighet att bedriva en mer specialiserad område av studien inom det valda området. Många topporganisationer och ett ökande antal mid-tier som kräver potentiella medarbetare att ha magisterexamen eller högre för att komma i fråga för många jobb.

De som vill svara på frågan vad som är civilingenjör i Geografiska vetenskaper måste först förstå historien om detta relativt nya område. Geografiska vetenskaper är de som rör kartläggning, kartografi och andra tekniker för att måla en bild av jordens yta.Den första Master i Geografiska Sciences examen erbjöds av University of Edinburgh i början 1985, men dussintals institutioner runt om i världen erbjuder nu liknande program.

Att få en magisterexamen i Geografiska vetenskaper sätter eleverna i spetsen för ett spännande utvecklingsfält. Det finns idag en stor efterfrågan på arbetskraft med erfarenhet av dator kartläggning, översätta satellitbilder, skapar rumsliga databaser och andra färdigheter relaterade till de geografiska vetenskaperna.

Kostnaden för att få en magisterexamen i Geografiska vetenskaper varierar mellan institutionerna. De flesta examens spår kräver två års heltidsstudier, men vissa europeiska universitet erbjuder examen i ett år. Studie kostnaderna med termin ändras därefter.

Det finns en stor efterfrågan på kvalificerad arbetskraft inom de geografiska vetenskaperna världen.Akademiker kan arbeta i privat eller offentlig sektor, utlåning sin kompetens till regeringen, olika institut för lärande, eller privata företag. Vissa jobb kräver resor och fältarbete, medan andra kan göras i första hand från ett enda kontor.

&nbsp

Att få en MSc i Geografiska vetenskap på nätet är ett utmärkt val för studenter som behöver studera runt ett pressat schema eller som har svårt att komma till klassrummet. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.