Keystone logo

48 Masterexamen (MSc) Program i Hållbarhetsstudier Hållbara ekonomiska studier Hållbar förvaltning 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Hållbarhetsstudier
  • Hållbara ekonomiska studier
  • Hållbar förvaltning
Studiefält
  • Hållbarhetsstudier (48)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Hållbarhetsstudier Hållbara ekonomiska studier Hållbar förvaltning

Studenter som väljer att anmäla dig till en Master of Science (MSc) i hållbar förvaltning är intresserade av att få de nödvändiga kunskaper för att hålla ledande positioner i en ekonomi som blir mer reglerade med avseende på skydd av jordens resurser. Eleverna utsätts för så skilda områden som politik, resurshantering, förordningar och miljöetik.

Blivande studenter nya till detta område av studien kanske undrar: Vad är civilingenjör i hållbar förvaltning? Enkelt uttryckt är civilingenjör i hållbar förvaltning en tvärvetenskaplig examen som kommer att förbereda eleven för att hjälpa till att lösa de utmaningar som förvaltar jordens resurser på ett klokt sätt. För att uppnå detta mål, måste den studerande att förstå sambanden mellan gällande regler, den politiska miljön, korrekta metoder för att mäta jordens resurser, och tekniker som kan hjälpa hantera och mildra miljöfrågor.

Fördelarna med att få en avancerad examen inom detta område är många. Hållbar förvaltning av resurser är en av de viktigaste frågorna som världen står inför. Utexaminerade kommer att finna sina färdigheter i efterfrågan från industrin, regeringen och i utbildningen.

Kostnader i samband med att få en MSc i hållbar förvaltning är mycket varierande beroende på universitetet valt, boende, längden på programmet, om eleven kommer att delta på heltid eller deltid, och om den studerande deltar på campus eller ta online klasser. Noggrant forskning dina alternativ för att välja den skola som bäst passar dina mål.

Studenter som väljer att driva ett program på detta dynamiska område kommer att ha många karriärmöjligheter. De kunskaper som denna grad kommer att förbereda dem för de utmaningar de kommer att möta i området.Genom att förstå sambanden i detta komplexa område, kommer utexaminerade vara beredd att samråda, arbete inom utbildning, arbeta inom statliga myndigheter eller arbete i det privata näringslivet. Denna karriär ger en möjlighet att göra ett viktigt arbete samtidigt ger arbetsglädje.

Det finns många universitet världen över som erbjuder denna utbildningen. Förutom campusstudier, det finns online möjligheter också. De online-program kan vara en bra passform för studenter som anställda eller som behöver ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.