Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 41 Masterexamina i naturvetenskap (Masterexamen (MSc)) i Hållbarhet 2023

41 Masterexamen (MSc) Program i Hållbarhet 2023

Översikt

Studenter som har fullgjort en kandidatexamen kan besluta att fortsätta sin utbildning genom en magisterexamen. Detta forskarutbildningsprogram tar ungefär två år att slutföra och brukar fokusera på specifika ämnen inom vetenskapsrelaterade områden.

Vad är en MSc i miljöhållbarhet? Denna typ av program tenderar att dyka in i komplexa utmaningar, såsom livsmedelssäkerhet, klimatförändringar och förlust av biologisk mångfald, i hållbarhet. Kurser kan lära studenter hur man tillämpar hållbarhetsmetoder för byggnader, avfallssektorn och fastighetsutveckling. Kurser som krävs kan variera per institution, men kan omfatta hållbar vattenresurshantering, förnybar energifinansiering och miljölagstiftning, byggprestanda, integrerade managementsystem, hållbar byggnadsteknik, avfallshantering och hållbar energiteknik.

Kurser i ett masterprogram med fokus på miljöhållbarhet tenderar att förbereda studenterna att analysera och utveckla hållbarhetslösningar. Dessa färdigheter gör kandidater bra kandidater för högtidsarbete inom miljöområdet. Studenter kan också förbättra sina kommunikationsförmåga, vilket kan vara till nytta för alla aspekter av livet.

Undervisningen av ett masterprogram är inte samma vid varje institution. Kostnaden beror vanligtvis på skolans plats, programmets varaktighet och klassens läge. Det är en bra idé att kontakta en skola direkt för att lära sig om de exakta kostnaderna.

Eftersom miljöhållbarhet är en viktig aspekt av så många karriärvägar, kan utexaminerade ha många möjligheter. Vissa studenter kan fortsätta att bli konsulteringsingenjörer, bostadsförbundsspecialister, arkitekter, miljöpolicyer eller kvantitetsmätare. En persons utbildning och arbetshistoria kan påverka de lediga arbetstillfällena. Studenter som vill ha positioner med ännu större ansvar kan besluta att bedriva doktorsexamen efter att ha avslutat sin MSc i miljöhållbarhet.

Studenter intresserade av att lära sig mer om miljöhållbarhet kan hitta program på olika institutioner runt om i världen. Vissa kurser kan vara tillgängliga online eller på campus. Ansökningsprocessen är lätt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Miljö- och energivetenskap
 • Hållbarhet
Studiefält
 • Miljö- och energivetenskap (41)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat