Keystone logo

35 Masterexamen (MSc) Program i Biovetenskap Hortikultur 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Biovetenskap
  • Hortikultur
Studiefält
  • Biovetenskap (35)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Biovetenskap Hortikultur

En civilingenjör är en forskarutbildning som dyker djupare in i ämnen inom vetenskap och teknik. Förkortad MSc, denna examen delas ut efter en till tre års studier, beroende på din kursbelastning och valda skolan.

Vad är en MSc i trädgårdsodling? Denna grad går in på den biologiska aspekten av skördade växter, inklusive hur man bäst kan odla, odla, skörda, lagra och skicka frukt, grönsaker och dekorativa växter. Vissa program kräver studier av efterboskapbiologi och statistik, medan andra är mer fokuserade på miljövänliga metoder och skyddar livsmedelskällor. Förvänta dig att slutföra denna examen med en djupare förståelse av var din produkt kommer från.

Resurshantering, uppmärksamhet på detaljer och livsmedelshygien är tre färdigheter du kan få när du studerar trädgårdsodling. Att hantera resurser, till exempel tid och uppmärksamhet på de små sakerna, kan öka produktiviteten. Livsmedelshygien kan hjälpa dig att förlänga livet för din egen produktion.

För att bestämma kostnaden för en MSc inom trädgårdsodling, överväga var din skola ligger och om du ska flytta till den platsen eller studera online. Övriga kostnader kan omfatta registrering och bokköp, som du ibland kan ta reda på i förväg.

Med en grad i trädgårdsodling, kan du ansöka om jobb i skadedjursbekämpning, arboreal management, landskapsarkitektur och växtförädling, för att nämna några. Om du fokuserar på preharvest-teknik kan du leta efter jobb som skördhantering och verktygsproduktion. Med fokus på efterskörd letar du efter karriärer inom distribution och lagring. Slutligen kan du med miljöhänsyn leta efter jobb inom växtskydd, hållbarhet och internationellt stöd.

Flera skolor runt om i världen har trädgårdsavdelningar med flera fokuser att välja mellan. Detta ger dig många alternativ när du bedriver din examen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.