Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Distansutbildning Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Hotell och turism i Storbritannien 2023

2 Distansutbildning Masterexamen (MSc) Program i Hotell och turism i Storbritannien 2023

overview

Studien av turism och gästfrihet kan täcka affärsaspekterna av både turistindustrin och gästbranschen. Vissa program kan fokusera på internationella aspekter av branschen, vilket kan öka studentens möjligheter till karriärval.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en internationellt erkänd akademisk examen som visar på skicklighet och kunskap inom ett visst ämne. De flesta masterprogram tar cirka fyra år att slutföra, och därefter börjar en del att arbeta medan andra fortsätter sina studier på ännu högre nivå.

Online- eller distansundervisning avser användningen av elektroniska medier och informations- och kommunikationsteknik (IKT) inom utbildning. Med onlineinlärning kan man komma åt utbildning när som helst och från vilken plats som helst med en tillgänglig internetanslutning.

read_more

filters

  • Masterexamen (MSc)
  • Storbritannien
  • Hotell och turism
  • Distansutbildning
fields_of_study
  • Hotell och turism (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format