Keystone logo

107 Masterexamen (MSc) Program i Humaniorastudier 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Humaniorastudier
Studiefält
  • Humaniorastudier (107)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Humaniorastudier

Efter att ha tjänat en kandidatexamen fortsätter vissa studenter sin studie genom att tjäna en mästare. Denna examen tar vanligtvis två år, men vissa är längre beroende på hur många klasser en student tar per termin.

Om du undrar, här är en mer djupgående titt på vad som är en MSc i Humaniora. De flesta humanistiska program är inriktade på att studera mänsklig kultur och samhälle, antingen som det är, som det var eller som det kunde vara. Några inriktningar inom detta område är politik, religion, antropologi, utveckling och mänskliga rättigheter. Vart och ett av dessa områden kan studeras ännu djupare i kombination med ämnena kön, ålder och familjedynamik inom en given kultur och samhälle.

Kompetent utvärdering av mänsklig natur är ett resultat av detta examen, vilket är till hjälp i alla sociala miljöer. Andra färdigheter som du kan hysa inkluderar konfliktlösning och förhandlingar, användbara i grupparbetar miljöer och rådgivande roller.

Ibland kan du tjäna en magisterexamen på deltid, detta kan påverka den totala kostnaden. Du måste också överväga böcker, registrering och kursavgifter när du gör din budget. Beroende på platsen för de institutioner där du är intresserad kan du behöva flytta för att delta i det program du väljer, vilket är en annan kostnad att överväga.

Jobb inom humaniora är ofta relaterade till humanitära organisationer, men de kan också vara inom hälso- och utbildningsområdet. Din förbättrade kunskap om mänsklig psykologi och interaktion leder också till goda konfliktlösningsförmåga, användbara i skolor och politiska miljöer. Om du fokuserar på psykologi inom din examen, kan rådgivning också vara ett alternativ. Denna grad kan placera dig konkurrenskraftigt bland den stora poolen av doktorander i forskningsanläggningar.

Letar du efter en skola som erbjuder en magisterexamen i humaniora är lätt när du använder en online sökformulär.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.