Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 50 Masterexamina i naturvetenskap (Masterexamen (MSc)) i Industriell ekonomi 2023

50 Masterexamen (MSc) Program i Industriell ekonomi 2023

Översikt

Tjänar civilingenjör i industriell ekonomi kan vara en stor karriär för personer intresserade av världens snabbt föränderlig teknik och använda dem för att forma framtiden. Tekniska innovationer utvecklas snabbt, och studenter som besitter en avancerad examen i industriell ekonomi kan ha en konkurrensfördel när man söker jobb.

Blivande studenter ofta frågar, "vad som är civilingenjör i industriell ekonomi?" Det handlar learninga övergripande strategi för teknikutnyttjande, och många kandidater har en teknik eller verksamhet bakgrund. Programmet är uppbyggt för att stärka kunskapen om vetenskap och teknik med tonvikt på de affärskompetens som behövs för att framgångsrikt driva en internationell tillverkning eller tjänster relaterade bolag. Studenter som läser på heltid kurs belastning kan avlägga examen på två år.

Denna typ av program är bra för människor som vill ha en ledande roll inom teknik fokuserad kallelse. Med Global tekniken förändras så snabbt, som har en magisterexamen i industriell ekonomi kan verkligen ställa programmet utexaminerade bortsett från dem som inte har en avancerad examen

Institutioner hemma och utomlands erbjuder stora program för personer som vill driva denna examen, men kostnaden kan variera från skola och plats. Studenter som är intresserade av att fullfölja en MSc i industriell ekonomi examen bör kontrollera med de intuitioner som de är intresserade av att bekräfta alla programkostnader och registreringsavgifter.

Utexaminerade befinner sig ofta i hög efterfrågan i denna konkurrensutsatta, framtidsinriktat område. De tar ofta ledarroller inom tekniska områden inom tillverkningsindustrin. Många väljer positioner med den privata sektorn högteknologiska företag eller andra verksamheter.Andra bedriva forskning vid universitet eller jobb som hjälper form regional och nationell politik teknik.

Det finns ett antal olika alternativ för studenter som är intresserade av att fullfölja en MSc i industriell ekonomi. Online-kurser kan vara ett bra alternativ för personer med mindre flexibilitet och de som inte kan förbinda sig till en heltid program. Vår stora databas är ett bra ställe att börja leta efter den bästa för att möta dina behov. Sök efter ditt program nedan och komma i direkt kontakt med antagningsenheten på skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Ingenjörsstudier
 • Industriell ekonomi
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (50)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat