Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 294 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Ingenjörsstudier i Amerikas förenta stater 2023

294 Masterexamen (MSc) Program i Ingenjörsstudier i Amerikas förenta stater 2023

overview

Ingenjörsvetenskap och teknologi består av studier av hur konceptuella, tekniska konstruktioner kan användas i teknologiska tillämpningar. Ingenjörsvetenskap och teknologi är ett ämne där man lär sig att ta planer som framställts av ingenjörer och tillämpa dem i den verkliga världen.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en internationellt erkänd akademisk examen som visar på skicklighet och kunskap inom ett visst ämne. De flesta masterprogram tar cirka fyra år att slutföra, och därefter börjar en del att arbeta medan andra fortsätter sina studier på ännu högre nivå.

read_more

filters

  • Masterexamen (MSc)
  • Amerikas förenta stater
  • Ingenjörsstudier
fields_of_study
  • Ingenjörsstudier (294)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study