Keystone logo

15 Masterexamen (MSc) Program i Designstudier Interaktionsdesign 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Designstudier
 • Interaktionsdesign
Studiefält
 • Designstudier (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Masterexamen (MSc) Program i Designstudier Interaktionsdesign

  I dagens 's värld, människor och datorer är i ständig kontakt med varandra. Individer med grundutbildningar med fokus på datavetenskap eller psykologi kan vara intresserade av att öka sin kunskap om samspelet mellan människor och deras elektroniska apparater. Civilingenjör i Interaktionsdesign är en eftergymnasial examen avsedd för dem som vill förstå och förbättra kopplingen användare och deras produkter har.

  Vad är civilingenjör i Interaktionsdesign? Detta program ger studenterna en fördjupad titt på hur effektivt att skapa positiv samverkan för att förbättra användarupplevelsen med datorer och andra digitala produkter. Tjänar denna grad tar normalt två år efter examen med en kandidatexamen 's examen i ett närliggande område, t.ex. programvaruteknik, grafisk design, industridesign eller kognitiva studier. Under programmet, eleverna använder en mängd olika inlärningsstrategier som förberedelse för färdigställande, såsom mjukvarudesign, forskning och mer.

  Genom att anmäla sig till ett magisterprogram för interaktionsdesign, kan eleverna dra nytta av en upp-och-kommande ämnesområde som förbereder sig för att hantera den fortsatta strömmen av nyutvecklade tekniken. Efter avslutad, kan eleverna vara beväpnad med en arsenal av kunskap som kan hjälpa dem att mark sysselsättningen inom många olika områden.

  Kostnaden för inskrivning i en civilingenjörsprogrammet varierar beroende på platsen för universitetet. Det är bäst för intresserade studenter att kontakta en skola direkt för den mest up-to-date undervisning informationen.

  Med en interaktionsdesign examen i handen, kan utexaminerade kunna börja en karriär inom detta framväxande arbetsmarknad. Sysselsättningen kan hittas i mjukvaruföretag, mobiltelefontillverkare eller video spelutvecklare. Andra gradens innehavare väljer att arbeta i webb marknadsföring och design, GPS produktion eller informationsvisualisering.

  Att hitta rätt interaktionsdesign mästare 's program är det första steget i resan mot en meningsfull karriär. Med online-program tillgängliga, är det enklare än någonsin att tjäna en mästare 's examen från bekvämligheten av en ' s eget hem. För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.