Keystone logo

30 Masterexamen (MSc) Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Internationell marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i marknadsföring
  • Marknadsföring
  • Internationell marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (30)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Internationell marknadsföring

Har du någonsin tittat på varumärken som verkar vara väl känd i hela världen? Det tillvägagångssätt som man restaurangkedjan tar till marknaden i ett land kan vara något annorlunda än sin strategi i ett annat land. Att kunna skräddarsy marknadsföring färdigheter för ekonomierna över hela världen tar arbete, och det är precis vad en MSc i internationell marknadsföring kan förbereda dig för. Från ökad synlighet på webben för att fånga uppmärksamhet genom en tv, en magisterexamen i internationell marknadsföring ger dig verktyg för att nå ut till många olika målgrupper på många olika sätt.

Vad är en MSc i internationell marknadsföring? Denna grad förbereder dig för att använda en mängd olika tekniker för att forska, analysera och formulera olika marknadsföringsstrategier för olika socioekonomiska områden. Du bör kunna använda internet, webbdesign, forskningsverktyg, och mer för att tilltala publiken världen över.

En MSc i internationell marknadsföring lär dig en mängd olika tekniker, bland annat hur man skall närma olika målgrupper. Det gör du ett bra verktyg för att främja och bygga företag, som är perfekt för att hitta bra karriär eller starta eget företag. Om inte annat får du en bättre förståelse för hur marknadsföring fungerar och bli en bättre konsument.

Kostnaden för ett program i MSc i internationell marknadsföring kan variera beroende på institution, och kan kräva olika antal kärna och elektiv classwork. Det kan också bero på hur mycket arbete du har gjort på din examen i det förflutna. Forskning de program som du funderar på att se till att de passar din ultimata karriärmål och finansiella budget.

Studenter med en magisterexamen i internationell marknadsföring bör vara en stor tillgång för företag som vill stärka sitt namn på den internationella marknaden.Att bli en marknad forskare, analytiker, eller till och med innehåll skapare är alla karriärmöjligheter.

&nbsp

En MSc i internationell marknadsföring finns från många universitet. Det finns även program som finns tillgängliga på nätet för distansstudenter. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.