Keystone logo

26 Masterexamen (MSc) Program i Studier i ekonomi Bokföring Internredovisning 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
  • Internredovisning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Studier i ekonomi Bokföring Internredovisning

Tjänar en magisterexamen brukar ta ytterligare en till två års studier efter att tjäna en kandidatexamen. En Master of Science i Management Accounting kan vara en stor avancerad kompletterande examen för akademiker inom andra discipliner som vill lägga redovisningen till sin repertoar.

Vad är en MSc i Management Accounting? Denna typ av program kan bygga bort av grund företagsekonomiska examina. I vissa fall kan det också vara ett alternativ för studenter som har tjänat en kandidatexamen i något annat område och vill lägga redovisningen till sin lista. Kurser täcker ofta internationella bank- och redovisning, investeringar och grundläggande ekonomiska och skattemässiga begrepp. Vissa program kan hjälpa eleverna att förbereda för certifiering tentor för att bli CPA. Kurser varar normalt ett till två år och kan utmynna i en avhandling, projekt eller praktik.

Att ta kurser i ekonomistyrning kan hjälpa eleverna att utveckla kunskaper och färdigheter som är användbara i en mängd olika yrken. Tjänar denna grad skulle kunna hjälpa eleverna att vara flexibel och marknadsmässig i en alltmer konkurrensutsatt arbetsmarknad.

Hur mycket det kostar att få en magisterexamen i ekonomistyrning beror till stor del på skolan eleven deltar och längden på programmet. För att till fullo förstå alla kostnader i samband med att tjäna din examen, forskning programmet noga och tala med antagningsenheten innan du ansöker.

Tjänar en MSc i Management Accounting kunde hjälpa akademiker landa jobb i en mängd olika branscher. Akademiker kan besluta att bli personliga revisorer eller arbeta på ekonomiavdelningen på ett offentligt eller privat företag. Med rätt meriter, kanske utexaminerade även bryta sig in kriminaltekniska redovisning eller bli finansanalytiker.Så länge det finns pengar runt, det är troligt att finnas ett behov för affärsmän med redovisning utbildning och erfarenhet.

Tjänar en avancerad examen i ekonomistyrning är lämpligt för studenter som vill bli mer marknadsmässiga när de börjar leta efter en karriär. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.