Keystone logo

148 Masterexamen (MSc) Program i Journalistik och masskommunikation 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Journalistik och masskommunikation
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (148)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Journalistik och masskommunikation

En civilingenjör, eller MSc, tilldelas vanligtvis personer som framgångsrikt har genomfört en rad avancerade, vetenskapliga relaterade kursarbeten. Att tjäna en magisterexamen är ofta ett krav för ingång till ett doktorandprogram.

Vad är en MSc i journalistik och massmedia? Även om specifikt programfokus kan variera beroende på institutionen, syftar dessa program vanligen till att förbereda studenterna för strategiska eller operativa positioner inom kommunikationsområdet. Program kräver ofta att studenterna demonstrerar sitt lärande genom både teoretisk och praktisk tillämpning av deras kunskaper. Kursen kan behandla frågor som projektledning, mobil kommunikation, reklam, händelsehantering, public speaking och social media marknadsföring. De flesta program avslutas med en avhandling eller forskningsprojekt och kan slutföras på mindre än tre år.

Kandidater från dessa program kan uppnå färdigheter som är värdefulla i alla aspekter av deras liv. Effektiva interpersonella kommunikationsförmåga, webbteknikens kunskaper och presentationsförmåga är användbara på och utanför arbetsplatsen.

Faktorer som programvaraktighet, institutionsplats och inskrivningsstatus spelar en roll för att bestämma kostnaderna för att tjäna en MSc. Projektiva studenter ska kontakta direkt en representant vid ett universitet för att lära sig detaljer.

Med en MSc i journalistik och massmedia, finner många akademiker att de har blivit mer marknadsförbara på arbetsplatsen. Nuvarande och potentiella arbetsgivare kan söka personer med magisterexamen för att fylla på hög nivå inom sina organisationer, såsom marknadsanalysanalytiker, PR-chef, reklamchef, social media strateg, marknadschef, sändningsanalytiker och senior copywriter. Dessa positioner kräver ofta att de studerande använder sin interpersonella och kommunikationskunskap och färdigheter för att producera material eller lösa företagsproblem.

MSc i journalistik och massmedicinsk utbildning erbjuds vanligtvis på institutioner över hela världen. För att hitta den som passar dig bäst, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.