Keystone logo

67 Masterexamen (MSc) Program i Ingenjörsstudier Kemiteknik 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Ingenjörsstudier
 • Kemiteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (67)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Masterexamen (MSc) Program i Ingenjörsstudier Kemiteknik

  En Master of Science examen är det första steget för den som vill bedriva forskarutbildning inom kemiteknik eller ett annat fält. Dessa grader är viktigt för många människor som vill avancera i karriären med anknytning till naturvetenskap, teknik och medicin. Masters of Science grader erhålls utöver grund Bachelors grader, oftast om flera års ytterligare studier antingen på nätet eller i klassrummet.

  De som undrar, "Vad är civilingenjör i kemiteknik?" Borde tänka på det område som en bro mellan de experimentella vetenskaperna och deras riktiga program. Kemiska ingenjörer ska inte bara känna de senaste framstegen inom kemin, utan också vara medveten om de problem som de har potential att lösa.En mängd olika utbildningsområden finns, såsom mikroelektronik, hållbar utveckling, CO2-avskiljning, biomedicin, solenergi, termodynamik, reaktionsteknik, cancerdiagnostik och terapi, modellering, och många andra.

  Civilingenjör i kemiteknik tillåter eleverna att ytterligare specialisera sina kompetensområden inom området. Dessutom har många av de bästa laboratorier och forskningsinstitut runt om i landet kräver att de anställda ska ha genomgått fortsatta forskarstudier. Forskarutbildning arbete ger också studenter tillgång till ny utrustning och resurser att de inte kan ha haft när du arbetar mot sina grundexamina.

  Anskaffningsvärdet för en civilingenjör i kemiteknik varierar mellan institutionerna, även om det i allmänhet tar mellan två och tre år att slutföra. Kom ihåg att faktor i böcker och labbavgifter vid beräkningen av den totala kostnaden för examen.

  Personer med en examen i kemiteknik arbetar oftast inom forskning och utveckling, antingen i regeringen eller den privata sektorn. De med fokus på industrin brukar arbeta i labb, medan de med fokus på miljöfrågor kan fungera för regeringen eller en icke-statlig organisation.

  Få din Civilingenjör i kemiteknik på nätet är ett utmärkt val för studenter runt om i världen.Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen