Keystone logo

16 Masterexamen (MSc) Program i Miljö- och energivetenskap Klimatstudier 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Miljö- och energivetenskap
 • Klimatstudier
Studiefält
 • Miljö- och energivetenskap (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Masterexamen (MSc) Program i Miljö- och energivetenskap Klimatstudier

  En Civilingenjör, eller Master of Science, är en doktorsexamen tjänat i ett vetenskapligt ämnesområde. Det kan ta var som helst från ett år till fyra år för att slutföra, beroende på olika faktorer. Vanligtvis ska din grundutbildning vara i ämnet du planerar att studera på forskarnivå.

  Vad är en MSc i klimatstudier? Det är ett doktorsexamen som ger studenterna en förståelse för vetenskap, politik och ekonomi kring klimatförändringarna. Personer som är intresserade av att bedriva en karriär inom klimatforskning eller ett jobb som arbetar med företagsrådgivning kommer sannolikt att hitta detta ämnesområde för att vara starkt stimulerande. Programmen är ofta utformade för att erbjuda utbildning till nästa generations klimatexperter. Studenter kan ta kurser i energi och klimatförändringar, effektivitet i miljöbedömning och modellering av miljöprocesser.

  Som en student lär sig om klimatstudier, överförbara färdigheter som de kommer att utveckla inkluderar ofta möjligheten att ta itu med komplexa världsproblem, att arbeta som en del av ett lag och att överväga ideer som strider mot deras egna övertygelser. Dessa färdigheter kan förbättra både personliga och professionella relationer.

  En MSc i klimatstudier erbjuds på många skolor över hela världen och i olika format. Dessa tillsammans med andra faktorer påverkar priset för anmälan. Framtida studenter ska undersöka vilken skola som helst av intresse. Admissionskontor kan ge mer detaljerad information om kostnaden för närvaro.

  Som en multidisciplinär examen förbereder en MSc i klimatstudier studenterna för ett brett utbud av karriärmöjligheter inom olika discipliner och bakgrunder för att passa globala krav. Jobbmöjligheter kan presentera sig på platser över hela världen som arbetar med statliga eller internationella organisationer, försäkrings- eller konsultföretag eller icke-statliga organisationer. Kandidater kan tycka att de är kvalificerade för positioner som klimatforskare, forskarforskare, vetenskaplig förläggare och miljökonsult.

  Magisterprogram i klimatstudier är tillgängliga online via universiteten över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.