Keystone logo

91 Masterexamen (MSc) Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Journalistik och masskommunikation
  • Kommunikation
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (91)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation

Civilingenjör i meddelandet ger studenter de verktyg de behöver för att bygga karriär runt vitala behov av effektiv kommunikation i vår moderna värld. I alla branscher runt om i världen, att kunna få sitt budskap är nyckeln till framgång.

Blivande studenter ofta query, "Vad är civilingenjör i kommunikation?" Detta är en graduate-nivå examen utformad för att ge individer möjlighet att vara globala budbärare för sin organisation via digital, skriva ut och i-personer kommunikéer. Efter avslutad kurser kommer eleverna vara skickliga på att nå målgrupper, hantering kommunikationsutmaningar, och hålla jämna steg med ständiga krav på aktuell information.

Att ha en Master of Science i meddelandet ger akademiker en kant i en konkurrensutsatt värld.Individer som är beväpnade med de högsta nivåerna av kompetens och utbildning kommer att vara de som mest sannolikt att belönas med prestigefyllda positioner och högre lön.

Kostnaden för att tjäna en magisterexamen i kommunikation varierar, beroende på program och land där eleven är bosatt. Det finns online, hemvist, och låg residensprogram som finns, som kommer att påverka undervisning och avgifter. Intresserade sökande bör kontakta specifika inlärningsmöjligheter för att ta reda på om registreringsavgifter och undervisning prissättning.

Efter att ha tagit en magisterexamen i kommunikation, kommer utexaminerade hitta flera karriärmöjligheter som finns. Till exempel finns det positioner i reklam, företag, PR, marknadsföring och media. Inom dessa kategorier, många spännande jobb väntar som lobbyist, desktop publishing, konsult, talskrivare och reklam verkställande.Med denna examen kan individer bli experter på marknadsföring av produkter och tjänster, att göra världen hälsosammare, eller upprätthålla en positiv bild för sina organisationer.

Individer som är beredda att fullfölja sin dröm om att tjäna en avancerad kommunikations examen ska granska vår webbplats för att hitta kursprogrammet som kan hjälpa dem att nå sina mål. En utbildning är ett verktyg att främja sin karriär och hjälpa dem att leva ett mer framgångsrikt liv. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.