Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 9 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Livsmedelsvetenskap 2023

9 Masterexamen (MSc) Program i Livsmedelsvetenskap 2023

Översikt

En Master of Science examen vanligtvis utövas efter en grundexamen erhålles och kan ta upp till två år att slutföra. En MSC fokuserar ofta på vetenskapliga eller matematiska områden, men kan även omfatta ämnen mer framträdande i samband med konst. En student fullfölja denna grad kan förväntas formulera en avhandling, delta i diskussioner och fullständig forskning.

Vad är en MSc i mat och dryck studier? Denna typ av program fokuserar på egenskaper och beteende av mat hela dess tillväxt, lagring, konservering, transport och förberedelse. Eleverna får lära sig att tillämpa biologiska, fysikaliska och kemiska vetenskaperna till de olika livsmedelssystem. Vissa universitet ger eleverna möjlighet att fokusera på specifika mat och dryck, såsom vin, franska köket eller öl. Kurser för en MSc i mat och dryck kan inkludera mat och dryckesförpackningar, mat och dryck teknik, och mat och dryck.

Detta program är fördelaktigt eftersom eleverna lär sig ofta hur man skapar en kvalitetskontroll för den hela livsmedelskedjan. Eleverna kan också få mer erfarenhet formulera livsmedelssäkerhet och processlösningar. Efter att ha erhållit en magisterexamen i mat och dryck studier kan en student få tillgång till nya karriärmöjligheter eller en högre lön.

Kostnaden för en MSc i mat och dryck studier kan variera kraftigt från en skola till en annan. Ofta geografi, skolans storlek och klass typ spelar en roll i kostnaden för undervisning.

Efter att ha fått en MSc i mat och dryck studier, kan eleverna vara redo att börja en karriär som marknadschefer för livsmedel eller dryckesföretag, mat och dryck författare, distributionsansvariga eller företrädare för regionala sektorer. Ofta denna typ av magisterexamen gör det möjligt för studenter att få ledande befattningar.Denna studier kan även förbereda forskare att köra sina egna restauranger, vingårdar, destillerier och gårdar.

Om du tror att detta program är rätt för dig, är nästa steg du behöver ta för att tillämpa. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Näringslära
  • Livsmedelsvetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat