Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 6 Masterexamina i naturvetenskap (Masterexamen (MSc)) i Management inom modeindustrin 2023/2024

6 Masterexamen (MSc) Program i Management inom modeindustrin 2023/2024

Översikt

Att erhålla en Master of Science grad visar normalt en passion och engagemang för en akademisk strävan eller professionellt område. Studenterna utövar vanligtvis ett MSc-program efter avslutad grundutbildning. Medan programvaraktigheten varierar, ägnar sig kursdeltagarna vanligtvis cirka två år till sina masterstudier.

Personer som gillar konst och uttryck frågar ofta, vad är en MSc i Fashion Management? Eftersom mode är en bransch med flera miljarder dollar vill många studenter delta i det. Att arbeta med en magisterexamen i modehantering är vanligtvis en effektiv strategi. De som registrerar sig i dessa program tar ofta kurser relaterade till budgetering, prognoser, design, planering och projektledning. De tenderar också att förvärva kunskaper om ekonomi, redovisning, personalhantering och andra affärsrelaterade ämnen. Eleverna fyller vanligen både kurs och praktik, ofta i nära samarbete med en akademisk rådgivare för att få ut mesta möjliga av sina program.

Efter att ha fullgjort en civilingenjör i Fashion Management-programmet, har studenter vanligtvis marknadsförings-, lednings- och designkompetensen som de behöver för att konkurrera på både nivå på nivån och mellannivå. De tenderar också att förvärva tidshantering och organisatoriska färdigheter som hjälper dem i deras personliga liv.

Att beräkna den exakta kostnaden för att tjäna en MSc i Fashion Management kan vara svårt, eftersom många faktorer bestämmer den totala kostnaden. Genom att prata med antagningsledare lär eleverna i allmänhet hur skollängden, programlängden och andra faktorer påverkar undervisning och avgifter.

De som tjänar en civilingenjör i modehantering är vanligtvis väl förberedda att konkurrera om flera typer av jobb. Många bestämmer sig för att arbeta inom modebranschen, som övervakar mode linjer som designövervakare. Vissa jobbar naturligtvis som marknadsförare eller modeshowproducenter. Andra med en MSc-grad väljer att arbeta i affärer, jobba karriär inom produktdesign eller marknadsföringshantering. Fortfarande andra akademiker arbetar som chefer och varumärkeschefer. Vissa kan även hitta anställning som modeformgivare.

Studenter på MSc i Fashion Management kurser i både konventionella institutioner och via online-plattformar. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Studier i management
 • Management inom modeindustrin
Studiefält
 • Studier i management (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat