Keystone logo

9 Masterexamen (MSc) Program i Ingenjörsstudier Maskinteknik Marinteknik 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Ingenjörsstudier
  • Maskinteknik
  • Marinteknik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Ingenjörsstudier Maskinteknik Marinteknik

En magisterexamen är en magisterexamen som erbjuds inom vetenskapsbaserade områden av olika universitet i många länder runt om i världen. Det är normalt ett tvåårigt program som kan innehålla en blandning av kurs, fältarbete och forskning, som ofta kulminerar i en magisteruppsats.

Vad är en MSc i marin teknik? Magisterexamen inom detta stora teknikområde omfattar i allmänhet studien av offshorearkitektur och design, skapande och underhåll av dessa strukturer och fartyg. Eleverna kan studera design och drift av fartyg, båtar, ubåtar och andra fartyg. Kursarbete och fältarbete kan lägga en solid grund för att förstå framdrivningssystem, motorer och kraftproduktion, tillsammans med principerna för maskinteknik.

Kandidater med en MSc i marin teknik kommer troligen att förstå mekaniska system på hög nivå, både på jobbet och hemma. De utvecklar vanligtvis kompetens inom datorassisterad design och har goda kunskaper i tillämpad matematik för att analysera och utvärdera maskinstyrda strukturer, vilket kan leda till kampanjer.

För frågor av kostnad bör studenterna kontakta varje universitet som de är intresserade av. Låguppehållsprogram och virtuella klassrumsalternativ kan minska kostnaderna för ett program. Men även dessa program kan skilja sig åt från skolan till skolan.

De som lyckats genomföra ett doktorandprogram inom marinteknik söker vanligtvis jobb inom båtbranschen, militären, oljeindustrin och vattenbruk. Positioner kan innefatta skapande och utformning av nya system, underhåll av befintliga infrastrukturer och undersökning av havsolyckor. Specifika jobbtitel för kandidater kan inkludera hamningenjör, skeppsmäklare, försäljningsingenjör, hamnmyndighet och marinmätare.

Detta examen erbjuds över hela världen, ofta av universitet med sjöförbindelser och i länder med stora hamnar. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.