Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Medling 2023

1 Masterexamen (MSc) Program i Medling 2023

Översikt

En civilingenjör, eller MSc, examen är bara en av många typer av forskarutbildning. Typiskt bygger på vetenskapligt lärande, bygger de flesta program på grundutbildning, och en kandidatexamen är nästan alltid en förutsättning. I genomsnitt tar MSc-program ett till två år att slutföra.

Vad är en MSc i medling? Denna grad förbereder eleverna att vara medlare. Individer lär sig om hur man löser tvister mellan människor och hur man hanterar konflikter i professionella inställningar. Eleverna tar ofta kurser i underlättande, konfliktteorier och medling och förhandlingstaktik. Coursework fokuserar vanligtvis på en rad samhällskonflikter, från interpersonell och familjär konflikt till samhället och offentliga konflikter. De flesta program kombinerar teori och tillämpad utbildning för att hjälpa eleverna att utveckla praktiska modeller för konfliktlösning. För att kunna arbeta som licensierad medlare måste eleverna erhålla ett medlingsbevis. De flesta institutioner inkluderar certifiering som en del av programmet.

Mediation kandidater tenderar att ha överlägsen förhandlingsförmåga och kan hjälpa till att lösa konflikter av olika naturer. De är vanligtvis bra lyssnare som kan ta hänsyn till båda sidor av ett argument, vilket kan hjälpa både professionella och personliga inställningar.

MSc i medlingsprogram erbjuds på många olika skolor. Varje universitet har sina egna krav och medföljande avgifter. Kontakta din valfria skola för mer detaljerad information.

Personer med MSc i medling kan hittas i domstolar, myndigheter, sjukvård, utbildning, projektledning, kundtjänst, politik, personal, försäkring och försäljning. Vanliga arbetsgivare inkluderar ofta utbildningsinstitutioner, företag, försäkringsbolag och banker. Eftersom medlingsstudenter lär sig hur man förstår de grundläggande orsakerna och dynamiken i konflikter och hur man använder motiverad förhandling för att lösa tvister är utexaminerade lämpade för jobb som utnyttjar dessa färdigheter. Examinerade kan till exempel hitta anställning som medlare, skiljemän, förlikningsmän, personalansvariga, rådgivare eller ombudsmän.

Personer kan studera medling i olika inställningar, och de flesta universitet erbjuder online-grader. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Medling
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden