Keystone logo

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Ingenjörsstudier
 • Maskinteknik
 • Mekatronik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (22)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

22 Masterexamen (MSc) Program i Mekatronik 2024

  Masterexamen (MSc) Program i Mekatronik

  Alltför många nyutexaminerade drabbade arbetsmarknaden med bläcket fortfarande torkar på sina undergrad grader tänker att nya arbetsgivare bara väntar på att rycka upp dem. Slutresultatet av ett sådant antagande är ofta besvikelse. De sökande är snabba att lära sig att det som arbetsgivarna värderar högt är en förmåga att överföra sin kunskap till professionella och praktiska inställningar. En Master of Science (MSc) examen visar de arbetsgivare som man är beredd att göra just det.

  Så, kanske du frågar dig själv, "Vad är civilingenjör i mekatronik?" Enkelt uttryckt, en MSc i mekatronik är en möjlighet. Dina undergrad kurser utan tvekan lärt dig mycket om integration av elektronisk, mekanisk och datorkunskaper. En master Kursen ger dig möjlighet att se att kunskapen i handling.Din kurser kommer att inriktas på att tillämpa mekatronik principer i professionella inställningar på ett antal olika områden, bland annat tillverkning, produktion, utbildning och hälsovård.

  Eftersom mekatronik är en så konkurrensutsatt område, måste du göra dig själv sticka ut i mängden av andra kandidater som vill fylla jobb inom denna bransch. Givet en stor pool av jobbhoppfulla att välja mellan, kommer arbetsgivarna vill se vad du ta med till bordet som andra inte kan. En MSc visar att du tar med den optimala blandningen av utbildning och erfarenhet.

  Kostnaderna för att driva en examen kan variera från skola till skola, men dessa kostnader ska aldrig hindra dig från att fortsätta din utbildning. Om du har frågor om att ha råd undervisning och avgifter, tala med ditt program rådgivare om möjligheter finansiella stöd.

  Mekatronik kombinerar datorkunskaper med mekaniska och elektroniska processer. Spridningen av datorteknik inom alla produktionsområden har sett en explosion i antalet jobb som kräver dessa kunskaper. Därför hittar du sysselsättningsmöjligheter i nästan alla branscher.

  För många blivande doktorander känner sig som om behovet av att försörja sig själva och sina familjer uppväger behovet av att fortsätta med sin utbildning. Vad de inte förstår är att de båda inte behöver utesluta varandra. Du kan fortsätta din examen samtidigt som du arbetar genom att anmäla sig online doktorandkurs. Om du är ute efter att ta detta nästa steg i din karriär, söka efter program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.