Keystone logo

341 Masterexamen (MSc) Program i Miljö- och energivetenskap 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Miljö- och energivetenskap
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (341)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Miljö- och energivetenskap

En MSc är en civilingenjörsexamen. Denna akademiska titel ges till personer som har visat sig ha en hög kunskap inom ett ämnesområde. Vanligtvis är en MSc baserad på vetenskapligt lärande, men inte alltid.

Vad är en MSc i Environmental Study? Det är en tvärvetenskaplig studie av miljöfrågor och frågor. Denna generalistiska examen fokuserar på att förstå både naturliga och konstgjorda miljöer. De flesta elever kompletterar en specialisering inom miljöstudier, såsom ekosystemhantering och förvaltning, affärer och miljö, hållbar markförvaltning, användning och politik, industriell ekologi och grön design. Miljöstudier kräver ofta betydande fält- och labarbete. Kurser som en student kan ta inkluderar ekonomi och miljö, miljökommunikation, miljöperspektiv och metoder.

Tillsammans med färdigheter som är specifika för en persons specialområde, utvecklar studenter vanligtvis en bredare uppsättning överförbara färdigheter. Kandidater kan bli skickliga på att samla, analysera och kommunicera komplexa idéer. Individer kan också få utmärkta forsknings- och problemlösningsförmåga som överför väl till andra yrken och kan även tillämpas i det dagliga livet.

Kostnaden för att tjäna en magisterexamen i miljöstudier kan variera beroende på olika faktorer, inklusive plats och längd av programmet. Den rekommenderade handlingen är att kontakta skolan efter eget val för mer information om undervisning och avgifter.

Det finns ett brett utbud av arbetstillfällen tillgängliga för kandidater på grund av den generella karaktären av denna examen. Personer kan tycka att de är lämpliga för positioner som miljökonsulter, naturvårdsansvariga, miljöansvariga, hållbarhetskonsulter eller vattenkvalitetsforskare. Andra jobb som är relaterade till miljöstudier kan vara landskapsarkitekt, toxikolog eller stadsplanerare. Det finns också många frivilliga möjligheter att få arbetslivserfarenhet, om det behövs.

Miljöstudier ökar i popularitet, så forskarutbildning erbjuds online och på skolor i många länder. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.