Keystone logo

5 Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik Internationella juridikstudier Miljörätt 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i juridik
  • Internationella juridikstudier
  • Miljörätt
Studiefält
  • Studier i juridik (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik Internationella juridikstudier Miljörätt

Efter att ha fått en kandidatexamen eller liknande kvalifikationer, många studenter väljer att fortsätta sin utbildning och slutföra en Master of Science i miljörätt. Denna examen är lämplig för studenter som är intresserade av biovetenskap, hållbarhet, världshälso, föroreningar och andra miljö- och klimat ämnen.

Vad är civilingenjör i miljörätt? Det finns flera olika kurs riktningar som kan vidtas när man studerar miljölagstiftning. Eleverna kan välja att specialisera sig på politiken och förvaltning, förbereder sig för att tolka och presentera data för planering, opinionsbildning och regulatoriska organisationer. Tekniskt sinnade studenter utmärka sig i grader med en miljöteknik och skydd fokus. Studenter som är intresserade av att förstå konsekvenserna av olika föroreningar kan välja att slutföra en magisterexamen i Environmental Pollution Control. Det finns flera andra aspekter av miljölagstiftningen som kan studeras på djupet genom denna examen.

En av de största fördelarna med att driva en magisterexamen i miljölagstiftningen är möjligheten att påverka klimatmässiga miljön på jorden. Eleverna kan lämna in sina akademisk forskning till vetenskapliga tidskrifter och bidra till ekologisk och miljöförändringar. Chansen att inleda en permanent effekt på hållbarheten i jordens resurser och invånarnas hälsa genom politiska förändringar och forskning är en av de mest givande aspekterna av detta ämnesområde.

Denna grad kan bedrivas på heltid eller deltid vid vissa institutioner och tar normalt ett till tre år att slutföra. Avgifter varierar från skola till skola och även bero på den valda tidsramen.

Den miljörättsområdet utbildar eleverna för flera karriärer inom det privata, offentliga och icke-statlig organisation (NGO) sektorer.Vissa väljer en karriär inom ingenjörs där de kan tillämpa sina tekniska kunskaper, medan andra väljer att bidra till politiken förändring och förvaltningsinitiativ. Studenterna har också gått vidare till att bli miljöchefer eller högre miljöskydd. Akademiker med en MSc i miljörätt har en unik möjlighet att arbeta för lokala och globala förändringar som kommer att ha effekter för kommande år.

Det finns flera institutioner som erbjuder program i miljörätt området. Eleverna ska bestämma den bästa skolan för dem genom att forska de unika aspekterna av ekologisk studie som är tillgängliga från varje plats. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.