Keystone logo

9 Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Biomedicinska studier Molekylärbiologi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Sjukvård
  • Biomedicinska studier
  • Molekylärbiologi
Studiefält
  • Sjukvård (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Sjukvård Biomedicinska studier Molekylärbiologi

En Master of Science är en avancerad examen alternativ som ökar möjligheterna för akademiker. Studier är mer på djupet och den kunskap kan föra en karriär eller potentiell karriär. Civilingenjör i molekylär biologi är ett alternativ för studenter som vill få en djupare förståelse för biovetenskap.

Vad är civilingenjör i molekylär biologi? Det är en examen som hjälper till vid analysen av biologi på mycket grundläggande molekylär nivå studera strukturen på alla organismer tillsammans med deras funktion. Genetik, proteiner och nukleinsyror ingår också i detta ämnesområde. Molekylärbiologi är viktig för att förstå ursprunget till sjukdomar. Det används också för att förstå hur man kan göra ändringar i organismer på mycket grundläggande nivå för att skapa möjliga botemedel, eller hjälpa till att lätta på dessa sjukdomar och andra sjukdomar.

Fördelarna med att tjäna en MSc i molekylärbiologi omfattar främja studentens förståelse för biovetenskaper. Oavsett om avsikten är att främja sina studier på doktorandnivå eller för att gräva i akademiska, industriella och kommersiella områden, är det här programmet en fantastisk utgångspunkt. Om studenten är ute för att gå in i ett fält av vården, kan detta program erbjuder både praktisk inlärning samt en förståelse för hur man grundligt delta i forskningen.

Beroende på skolan valt, kan kostnaderna variera kraftigt vid förvärv civilingenjör i molekylär biologi. Det är bäst att forska i skolan och specifikationerna för det program som erbjuds.

Karriärer inom molekylärbiologi är omfattande och varierad. Om laborationer är av intresse, finns en möjlighet att vara en forskningsassistent, hjälpa andra forskare i labbet med studier, tester och varierande arbetsuppgifter.För dem som är intresserade av att bli en pedagog, kan detta hjälpa till på vägen mot att bli en biologilärare. Molekylära och cellulära biologer finns alternativ för dem som vill fokusera på mycket specifika klassificeringar eller genrer. Att bli en specialforskare öppnar dörren till både kliniska och prekliniska arbetsområden med studier som kan göras i laboratoriemiljö, samt arbetar på fältet. Denna sista kräver omfattande graduate-nivå utbildning.

&nbsp

Gör i dag den dag du börjar dina studier för en magisterexamen i molekylärbiologi. Oavsett var du befinner dig eller flexibilitet, kan online klasser arbetas rätt i ditt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.