Keystone logo

4 Masterexamen (MSc) Program i Yrkesstudier Naturvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Yrkesstudier
 • Naturvetenskap
Studiefält
 • Yrkesstudier (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Masterexamen (MSc) Program i Yrkesstudier Naturvetenskap

  En magisterexamen är en typ av magisterexamen som vanligtvis ges för studier i mer matematiskt benägna och / eller vetenskapliga ämnen. Denna magisterexamen är vanligtvis nästa akademiska utmärkelse efter en kandidatexamen i ämnet eller ett liknande.

  Vad är en MSc i naturvetenskap? En magisterexamen i naturvetenskap gör det möjligt för studenten att fokusera på ett specifikt studieområde inom naturvetenskapens bredare område. Detta kan närmas från många olika vinklar, inklusive naturvetenskaplig undervisning, forskning i laboratorier eller användning av forskning för företag. De flesta högskolor och universitet kräver sina MSc-kandidatmöjligheter för att skriva en avhandling, och de måste ofta presentera och försvara den avhandlingen som ska examineras.

  En MSc i naturvetenskap kan ge studenterna ett avgörande perspektiv på hållbarhet, ett viktigt inslag i näringslivet idag, vilket kan ge fler karriärmöjligheter till sina fingertoppar. Analys och kritiska tänkande färdigheter ger studenterna också en utmaning över tävlingen på området, vilket gör dem till önskvärda kandidater för kampanjer och höjningar.

  Att slutföra en magisterexamen i naturvetenskap tar var som helst från ett till sju år, beroende på studieområdet och banan för elevernas karriärvägar. Det är viktigt att titta på information före tid på många olika skolor för att hitta den som passar karriärmål och ekonomiska behov, eftersom skolorna varierar i pris baserat på plats och program.

  Civilingenjörsexamen i naturvetenskap har ofta många olika karriärmöjligheter inom fingret över hela världen. Att arbeta som vetenskaplig forskare eller analytiker både inom området och i laboratorier för både myndigheter och universitet är ett självklart val. Många företag behöver vetenskapliga rådgivare, såsom en miljökonsult eller en policyanalytiker för att hålla sina produkter eller tjänster upp till dagens krav.

  Naturvetenskap erbjuds vanligtvis med kandidat för magisterexamen i högskolor och universitet över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.