Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 17 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Pedagogiskt ledarskap i Amerikas förenta stater 2023

17 Masterexamen (MSc) Program i Pedagogiskt ledarskap i Amerikas förenta stater 2023

overview

Pedagogiskt ledarskap förkroppsligar arbetet skoladministratörer. Typiska uppgifter ingår ofta läroplan och programplanering, skapandet av utbildningspolitik, stöd till lärare och vägledning för att lyckas med studenter. Dessa yrkesgrupper kan vara ansvarig för att främja testresultat förbättring eller åstadkomma utbildningsreformer.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en internationellt erkänd akademisk examen som visar på skicklighet och kunskap inom ett visst ämne. De flesta masterprogram tar cirka fyra år att slutföra, och därefter börjar en del att arbeta medan andra fortsätter sina studier på ännu högre nivå.

read_more

filters

  • Masterexamen (MSc)
  • Amerikas förenta stater
  • Pedagogik
  • Pedagogiskt ledarskap
fields_of_study
  • Pedagogik (17)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format