Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 78 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Redovisning och finans 2023

78 Masterexamen (MSc) Program i Redovisning och finans 2023

overview

Studenter som vill göra karriär inom områdena redovisning och finansiering söker ofta en magisterexamen för att få en väl avrundad och djupgående utbildning. Den avancerad examen som erhålls genom detta program förbereder studenten för att uppfylla kvalifikationerna för högt sökt positioner med ledande företag.

Studenter i en magisterexamen i redovisning och finansiering program kommer att delta i många kurser. Beroende på specialisering studenten bedriver, kan klasser innefattar corporate ekonomisk förvaltning, företagsansvar, forskningsmetoder, skattesystem och politik, revision, drift förvaltning, investeringsanalys, globala finansiella strategi och mycket mer. Programmet består vanligen av moduler av lärande, studier av forskningsmetoder, samt utveckling av en övervakad avhandling.I allmänhet denna del av studien förbereder eleverna att komma in i redovisning och finanssektorn med alla nödvändiga färdigheter och certifiering för att delta i deras valda områdena sysselsättning.

Efter genomgången av detta program, studenter ofta kan hitta jobb med utmärkta arbetsgivare och lukrativa positioner. Den avancerad examen ger revisorer en fördel gentemot sina konkurrenter när de ansöker om de bästa jobben i området. De utexaminerade har ofta tillgång till bättre möjligheter till sysselsättning och högre löner än deras kandidatnivå motsvarigheter. Akademiker kan också hända att de har utvecklat kontakter med de arbetsgivare som är i stånd att erbjuda de bästa arbetstillfällen.

Det kan vara svårt att sätta fingret på kostnaden för en magisterexamen i redovisning och finansiering, eftersom de olika universiteten fastställa olika undervisning priser.Från land till land, kan kostnaderna för att slutföra dessa program varierar kraftigt.

Ekonomichefer och analytiker tycker ofta snabbare än genomsnittet industri tillväxt och arbetstillfällen. Med en avancerad examen kommer utexaminerade vara berättigade till positioner som ledande finansanalytiker, controller eller regissör, ​​finanschef, bankrådgivare, fastighets ekonomichef, och andra yrken med bekväma löneskalor. Processen för att erhålla de bästa positionerna är oftast mycket konkurrenskraftiga och avancerade grader ger en kant för akademiker.

&nbsp

Det finns många möjligheter att studera redovisning och finansiering inom landet och över hela världen. Många universitet erbjuder online-alternativ för de studenter som vill studera, men möter hinder för traditionell närvaro. Bläddra de alternativ som finns för dig genom vår stora databas.För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i formuläret bly.

read_more

filters

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
  • Redovisning och finans
fields_of_study
  • Studier i ekonomi (78)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format