Keystone logo

7 Masterexamen (MSc) Program i Studier i marknadsföring Reklam 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Studier i marknadsföring
 • Reklam
Studiefält
 • Studier i marknadsföring (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Masterexamen (MSc) Program i Studier i marknadsföring Reklam

  En civilingenjör, eller MSc, är en akademisk skillnad som ges till studenter som effektivt genomför en förutbestämd uppsättning kurs på ett visst science-based område. Många studerar magisterexamina för att antingen förbättra sina karriärmöjligheter eller använda den som en förstärkning mot en ännu högre akademisk examen.

  Vad är en MSc i reklam? Avsett för dem som i slutändan söker karriär inom reklam, marknadsföring, PR eller ett relaterat område, tar detta stränga avancerade examen i allmänhet mellan två och tre år att slutföra. Studerande i reklammästarens program borde förvänta sig noggrann granskning av kommunikation, reklammedier och tekniker, PR, sociala medier, konsten och nya tekniker av intresse för industrin, bland andra områden. Ytterligare uppmärksamhet ges ofta till utveckling och genomförande av en mängd kompetenser som är mycket önskvärda av dagens småföretag, stora företag och reklambyråer.

  Studerande som tjänar en MSc i reklam kan generellt uppnå högre löner än de utan grader, eller de med mindre grad. De kan också fortsätta att utföra doktorandbeteckning, om så önskas.

  Det finns stor variation i undervisningskostnader från ett reklammästersprogram till nästa. Projektiva studenter uppmanas att diskutera undervisningsdetaljer med varje skola av intresse för aktuell information och priser.

  Kandidater av reklam magisterexamen program är förberedda för ett brett utbud av lukrativa karriärer inom reklam, marknadsföring, PR eller en liknande bransch. Många fortsätter att leda framgångsrika karriärer som reklamförsäljningsrepresentanter, grafiska designers, PR-specialister eller marknadsrepresentanter för stora och små företag. Andra väljer att bygga vidare på utbildningen i sina magisterexamensprogram som ett medel för att i slutändan få en doktorsgrad.

  De som är intresserade av att skapa en lönsam karriär i denna framväxande industri uppmuntras att utforska de många globala alternativen som finns tillgängliga med hjälp av vår databas. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.