Keystone logo

9 Masterexamen (MSc) Program i Yrkesstudier Samhällsvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Yrkesstudier
 • Samhällsvetenskap
Studiefält
 • Yrkesstudier (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Masterexamen (MSc) Program i Yrkesstudier Samhällsvetenskap

  En magisterexamen deltar i vetenskapliga ämnesområden och slutar typiskt med en avhandling. Studier följer ofta en kandidatexamen, avslutar vanligtvis i ett till två år och ger karriärberika kunskaper.

  Vad är en MSc i samhällsvetenskap? Denna grad omger studier av relationer inom mänskliga samhällen. Grenar kan omfatta arkeologi, psykologi, lingvistik, ekonomi, sociologi, antropologi, historia och statsvetenskap. Programmen brukar vara i ett till två år och fokuserar ofta på områden som socialt företagande och mikrofinansiering eller tillämpad social forskning. Studenterna breddar sina globala perspektiv och lär sig att bedriva och utvärdera avancerad forskning medan de lär sig om ekonomiska och sociala effekter av finansiella verktyg på entreprenörskap.

  Kandidater har vanligtvis exceptionella förvaltnings- och strategiska färdigheter, förutom innovativa kritiska tänkande förmågor. Dessa möjligheter kan förbättra professionell analys och övergå till personlig resurs och funktionalitet.

  Potentiella studenter borde genomföra grundlig forskning kring potentiella universitet och läroplaner av intresse. Bortsett från individuella mål kan faktorer som lokal och längd orsaka kostnader att fluktuera.

  En civilingenjör i samhällsvetenskap är idealisk för dem som vill stödja socialt företagande inom sina samhällen. Detta gäller vanligtvis ledande och icke-statliga ledare och anställda, de som vill arbeta i socialt företagande eller de som redan har sådana positioner. Studier utmärker de praktiska och teoretiska förmågorna som behövs för forsknings- och förvaltningsrelaterade yrken som kräver utökade internationella synpunkter, ledarskapsstrategier, etik, politik och kreativa tankeprocesser. Några av de högsta betalda positionerna är sociolog, statsvetenskapsman, psykolog, ekonom, geograf, arkeolog, undersökningsforskare och antropolog, och behovet av kvalificerade personer förväntas växa under de närmaste åren.

  Möjligheter erbjuds över hela världen. Lokala alternativ kan ge fler personliga erfarenheter, medan praktiska online-kurser erbjuder flexibla alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.