Keystone logo

9 Masterexamen (MSc) Program i Humaniorastudier Språkstudier 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Humaniorastudier
  • Språkstudier
Studiefält
  • Humaniorastudier (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Humaniorastudier Språkstudier

Om en student är intresserad av vetenskap, teknik eller matematik kan hon eller han välja att tjäna en civilingenjör en gång efter att ha avslutat ett grundutbildningsprogram. Detta program tar 1-2 år att slutföra och består av kurser, studier och självständig forskning som fokuserar på ett specifikt studieområde.

Vad är en MSc i språkstudier? Denna examen är inriktad på metoder och teorier för att förstå och översätta språk. Genom att använda flera samhällsvetenskapliga ämnen för att studera och tolka språk kan forskare få en djup förståelse för sitt ämnesområde. De flesta kandidater väljer ett specifikt språk för att studera och lära sig som franska eller kinesiska. Vissa kurser kan erbjuda arbetsbaserad studie och övningar.

Det finns många fördelar med att välja en examen i språkstudier. Studenter kan behärska ett språk efter eget val och kan få viktiga översättningsförmåga. De kan också lära sig att kommunicera bra på sitt eget språk, vilket kan hjälpa dem både i sin utbildning och i sitt eget liv.

Kostnaden för att få denna Master of Science grad kan fluktuera på grund av den skola eller det program en student väljer. Det är klokt för dem som är intresserade av att få denna examen att göra forskning på förhand.

Studera språk kan vara en livstid och kanske öppna många intressanta karriärer. Reseguider, internationella journalister och multinationella företagsledare är några spännande jobb som kan göra det möjligt för programdeltagare att resa över hela världen. Andra karriärer, som språkprofessorer och underrättelsetjänster, kan vara tillgängliga. Översättare behövs på många områden, till exempel regering, företag och ideella karriärer.

Det finns många online möjligheter studenter kan dra nytta av för att få sina MSc i språkstudier. Om distansutbildningskurser inte är det önskade alternativet kan klasser hittas både lokalt och internationellt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.