Keystone logo

4 Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik Straffrätt Straffrätt 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i juridik
  • Straffrätt
  • Straffrätt
Studiefält
  • Studier i juridik (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik Straffrätt Straffrätt

Civilingenjör eller magisterexamen i naturvetenskap, är en avancerad examen för studenter som har avslutat ytterligare en eller två års program efter avslutad kandidatexamen. Denna avancerade examen öppnar ofta upp möjligheter för fortsatta studier eller för avancemang. Med en magisterexamen, kan studenter få tillgång till bättre jobb och högre löner och förmåner.

Studenter som överväger ett jobb i brottsbekämpningen kan undra: "Vad är civilingenjör i Criminal Justice" och "Är det värt att driva denna examen?" Straffrätt är ett vitt begrepp som omfattar de lagar som används för att definiera och beivra brott och dessa institutioner inrättats för att upprätthålla social ordning, förhindra brott och skipa rättvisa. Program kan innehålla kurser såsom kriminologi, juridiska frågor, internationell straffrätt, kriminalteknik, mänskliga rättigheter med mera.

Fördelarna med att slutföra en magisterexamen i Criminal Justice programmet innebära tillgång till bättre betalda jobb och ett försprång när det gäller att konkurrera om föredragna jobb. Men fördelarna för färdigställande sträcka sig bortom ekonomisk vinning. Utexaminerade utvecklar ofta en bättre förståelse för det komplexa som möter det moderna samhället. När de får denna förståelse, akademiker är beredda att arbeta inom detta område med både medkänsla och rättvisa.

Kostnaden för färdig för denna typ av program skiljer sig från en skola till en annan och särskilt över landsgränserna. För att avgöra vilket program som är lämpligast, ska eleverna kontakta skolorna direkt.

De arbetstillfällen som följer slutförandet av Civilingenjör i Criminal Justice spridda över den rättsliga och straffrättsliga spektrum. Positioner kan omfatta de av advokat, domare eller policy tjänsteman.Vissa akademiker blir kriminologer, politiker eller internationella beslutsfattare. Utexaminerade från masterprogrammet kan välja att arbeta inom området för hantering ekonomisk brottslighet eller som försvarare av mänskliga rättigheter.

&nbsp

De individer som funderar på en karriär inom straffrätten kan lära dig mer genom att granska informationen i dessa programlistor. Gå igenom de olika skolorna och programmen nedan och fyll i formuläret bly för att få specifik information. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.