Keystone logo

226 Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i juridik
Studiefält
  • Studier i juridik (226)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik

En MSc är en civilingenjörsexamen. Efter fyra års grundutbildning kan studenter välja att få en MSc för att vidareutbilda sig. Många karriärer kan bli tillgängliga för dem som bestämmer sig för att spendera ungefär två år på att studera inom ett visst vetenskapsområde.

Vad är en MSc i juridik? Det här studiet är perfekt för dem som är intresserade av jurister. Ofta fokuserar lagprogram på viktiga juridiska ämnen och system. Kurser kan diskutera straffrätt, internationell rätt, fastighetsrätt och handelsrätt. Genom att få en magisterexamen kan forskare fokusera specifikt på lag och vissa ämnen som rör juridiska frågor. Programdeltagare kan välja att gå till en lagskola.

Att tjäna en MSc i juridiska studier kan hjälpa eleverna att utveckla kommunikationsförmåga. Tillsammans med att lära sig att undersöka juridiska dokument på ett effektivt och effektivt sätt kan eleverna också lära sig att identifiera juridiska problem som ofta förbises av den genomsnittliga medborgaren.

Att kontakta inrättningskontor i förväg kan hjälpa intresserade att förstå prisklassen för att få en MSc i juridik. Högskolor, kurser och leveranser faktor till den totala kostnaden för att tjäna en examen grad.

Med en civilingenjörsexamen i juridik har utexaminerade ofta många möjligheter att hitta en juridisk karriärväg. Advokater, advokater och finansspecialister är några exempel. Studenter kan också välja att bli entreprenörer och starta egna advokatbyråer om de är villiga att ta tid och ansträngning. Genom att göra lite forskning kan forskare upptäcka vilka jobb och karriär som finns tillgängliga. Juridikprofessorer, juridiska författare och fastighetsmäklare kan visa sig vara lönsamma karriärer.

Att tjäna en MSc i juridik är en bra prestation, men kan också vara tidskrävande och utmanande. Någon som är intresserad kan ta online kurser för att hjälpa till att hantera sin tid, men lokala klasser på campus kan också vara tillgängliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.