Keystone logo

5 Masterexamen (MSc) Program i Yrkesstudier Teknik och konstruktion 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Yrkesstudier
 • Teknik och konstruktion
Studiefält
 • Yrkesstudier (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Masterexamen (MSc) Program i Yrkesstudier Teknik och konstruktion

  En civilingenjör är examen. Som andra mastersprogram måste studenten först fullgöra en kandidatexamen. Ofta fokuserar en MSc på ämnesområden inom medicin, vetenskap eller matematik. Heltidsstudenter kan slutföra programmet om ett till två år.

  Vad är en MSc i teknik och teknik? Detta examensprogram är utformat för att titta på framväxande teknik för att bekanta studenterna med problemlösningen som behövs för att arbeta med nya framsteg. Kurser guidar deltagare i samband med teknik och praktiska tillämpningar. Kurser kan utformas kring föreläsningar, forskningsprojekt och diskussioner. Varje universitet kan ha olika krav på graden, men kurser kan likna strategisk teknisk innovation, biomedicinsk vetenskap, grön teknik, nanoteknik och alternativa energikällor.

  Det här studiet är fördelaktigt eftersom det ger kandidater med kreativa attityder och kritiska tänkande färdigheter som krävs för att göra innovativa förändringar och utvecklingar. Eleverna kan också finslipa sina kommunikations- och organisationsförmåga, vilket kan hjälpa till i sin karriär och vardag.

  Om studenter vill lära sig en MSc i teknik och teknik, bör de kontakta skolan de vill delta i. Att beräkna priset är svårt, eftersom det kan förändras från skolan till skolan och år till år.

  Den kraftfulla känslan av professionalism införd i studenter med denna examen öppnar en rad karriärmöjligheter efter examen. Många tillverkare och myndigheter är angelägna att anställa människor med denna pedagogiska bakgrund. Kandidater har tagit roll, bland annat kvalitetssäkringschefer, anläggningsingenjörer, distributionsledare, lager- och produktionsstyrningschefer, databasadministratörer och fältingenjörer. Vissa studenter kan välja att fortsätta sin utbildning istället för att komma in i arbetskraften.

  Lärare kan ta kurser för en civilingenjör i teknik och teknik vid universiteten runt om i världen eller online. Ta reda på om det här är rätt kurs genom att söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.