Keystone logo

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Amerikas förenta stater
 • Pedagogik
 • Undervisning
 • Teknik och vetenskap
 • Distansutbildning
Studiefält
 • Pedagogik (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

2 Distansutbildning Masterexamen (MSc) Program i Teknik och vetenskap i Amerikas förenta stater för 2024

  Popular study format

  Popular education type

  Distansutbildning Masterexamen (MSc) Program i Teknik och vetenskap

  Vad är STEM Education?
  STEM-utbildning är en term som används för att beskriva en läroplan som fokuserar på vetenskapens ämnen, teknologi, teknik, och matematik. Målet med STEM-utbildning är att förbereda studenterna för jobb inom de växande områdena vetenskap och teknik. Efterfrågan på yrkesverksamma inom dessa områden förväntas öka snabbare än andra yrken. STEM-utbildning kan hjälpa eleverna att utveckla de färdigheter de behöver för att lyckas i dessa yrken.

  Varför är det viktigt att studera STEM Education?
  Det finns många anledningar till att det är viktigt att studera STEM-utbildning. Först, som nämnts ovan, det finns en växande efterfrågan på arbetare med färdigheter inom vetenskap och teknik, vilket innebär att det också finns ett behov av lärare som kan förbereda studenter för STEM-karriärer. Andra, STEM-utbildning kan hjälpa eleverna att lära sig att tänka kritiskt och lösa problem. Detta är en viktig färdighet inom något område, men det är särskilt viktigt inom vetenskap och teknik. Studenter som kan tänka kritiskt och lösa problem kommer att vara bättre förberedda för framtida utbildning, vare sig det gäller naturvetenskap och teknik eller andra ämnen. Tredje, STEM-utbildning kan hjälpa eleverna att utveckla en kärlek till lärande. STEM-ämnen är fascinerande och kan vara mycket givande att studera. När eleverna älskar att lära sig, de är mer benägna att lyckas i sin karriär.

  Vad ska jag studera under min STEM Education-examen?
  De kurser du tar under din STEM-utbildningsexamen varierar beroende på vilket program du väljer. i alla fall, de flesta program kräver att du tar kurser i vetenskap, teknologi, teknik, och matematik. Du kan också behöva ta kurser i andra ämnen, såsom undervisning, pedagogik, utbildningsadministration, och andra ämnen relaterade till karriärer inom education.

  USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

  En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en internationellt erkänd akademisk examen som visar på skicklighet och kunskap inom ett visst ämne. De flesta masterprogram tar cirka fyra år att slutföra, och därefter börjar en del att arbeta medan andra fortsätter sina studier på ännu högre nivå.

  Online- eller distansundervisning avser användningen av elektroniska medier och informations- och kommunikationsteknik (IKT) inom utbildning. Med onlineinlärning kan man komma åt utbildning när som helst och från vilken plats som helst med en tillgänglig internetanslutning.