Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 15 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Tillämpad finans 2024

15 Masterexamen (MSc) Program i Tillämpad finans 2024

Översikt

Oavsett om du har träffar en vägg och letar efter sätt att bryta taket på din nuvarande position, eller är färska av grundskol är en magisterexamen en livskraftig fordon att röra dig framåt. En civilingenjör, eller Master of Science, ger ett fokus inom vetenskap och teknik, vilket är mycket viktigt i dagens marknad.

Vad är en MSc i Applied Finance? Det är ett utbildningsprogram som förbereder individer att antingen ange eller förskott inom den finansiella sfären av alla företag. Eleverna lär sig viktiga ekonomiska, statistiska och analytiska begrepp och metoder, tillsammans med viktiga finansiella förvaltningsmodeller och tillämpningar. Genom att fylla i det här programmet, studenter har möjlighet att anställa framgångsrika ekonomiska modeller och idéer för att hjälpa till att stabilisera och avancera ett företags finansiella ställning.

En av de största fördelarna med denna grad är att det är mycket mångsidig.Även de individer utan en bakgrund inom ekonomi kan säkra och utnyttja denna grad att ingå den finansiella sfären.

Kostnaden för en MSc i Applied Finance varierar från skola till skola. Den genomsnittliga kostnaden för att delta en institution, platsen för skolan och om du studerar personligen eller på nätet är alla faktorer som väger in priset.

Denna examen är unik genom att den är byggd för att kunna tillämpas av individer från ett antal olika bakgrunder, däribland advokater, ingenjörer, forskare och IT-specialister, bland annat. Som sådan, kan graden användas i praktiskt taget alla branscher, vilket gör arbetstillfällen oändliga. Individer kan anställa examen i sin nuvarande position, eller använda den för att avancera inom företaget. Andra kan välja att göra en karriär förändring, eller att koppla graden med sin karriär erfarenhet för att skapa en unik tjänsteutbud till kunder eller företag.

Civilingenjör i Applied Finance är en livskraftig grad val för många individer som har fått sin kandidatexamen. Att se vad alternativet är bäst för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Tillämpad finans
Studiefält
  • Studier i ekonomi (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat