Keystone logo

229 Masterexamen (MSc) Program i Transport och logistik 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Transport och logistik
Studiefält
  • Transport och logistik (229)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Transport och logistik

Transport och logistik säkerställer att varor, människor och information kommer från punkt A till punkt B effektivt och effektivt. Fältet är avgörande för global handel och handel eftersom det hjälper produkter och tjänster att nå sin destination snabbt och utan att bryta banken.

Under en transport- och logistikexamen kommer du sannolikt att utforska hela försörjningskedjan – från att köpa och producera varor till att få ut det och hålla kunderna nöjda. Du kommer också att studera de olika transportsätten, inklusive flyg, sjö, järnväg och väg, och lära dig hur du väljer de mest effektiva och kostnadseffektiva alternativen. Dessutom kommer du att lära dig alla detaljer i att driva ett företag dagligen, såsom planering av produktion, kvalitetskontroll och ledning.

Med en examen i transport och logistik kan du hitta anställning inom olika branscher som tillverkning, detaljhandel, e-handel och till och med statliga myndigheter.

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en internationellt erkänd akademisk examen som visar på skicklighet och kunskap inom ett visst ämne. De flesta masterprogram tar cirka fyra år att slutföra, och därefter börjar en del att arbeta medan andra fortsätter sina studier på ännu högre nivå.