Keystone-stipendiet

Sista ansökningsdag: den 31 maj 2021

Gör verklighet av dina drömmar med Keystone-stipendiet!

Vad är Keystone-stipendiet?

Keystone Academic Solutions erbjuder fyra kandidatstipendier och två magisterstipendier. Stipendierna kommer att erbjudas till sex studenter med god akademisk bakgrund och som kan uppvisa motivation att förändra världen genom sin utbildning.

  • Fyra kandidatstudenter kommer att vinna Keystone-stipendiet till ett värde av 2000 USD vardera.
  • Två magisterstudenter kommer att vinna Keystone-stipendiet, den ena till ett värde av 10 000 USD och andra till ett värde av 4000 USD.

Vem kan ansöka?

Framtida studenter som är 18 år eller äldre när de påbörjar programmet och planerar att studera ett kandidat- eller magisterprogram på heltid. Utforska våra studentwebbplatser i dag för att hitta ditt studieprogram och vinna ett av sex tillgängliga Keystone-stipendier!

Hur ansöker man om Keystone-stipendiet?

  • Fyll i registreringsformuläret
  • Skicka in din information till minst en av de rekommenderade skolorna.
  • Logga in på StudentHub och ansök om Keystone-stipendiet innan den 31 maj 2021.
  • Skicka in ett antagningsbrev till oss från en av skolorna som du kontaktade via vår webbplats.
  • Få ett av våra sex stipendier för att finansiera dina studier på skolan!

Om Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions hjälper över sex miljoner studenter varje månad att hitta det perfekta studieprogrammet. Vi hjälper framtida studenter att utforska hundratals studiealternativ och destinationer på ett ställe, när som helst och var som helst. Vi samlar all relevant information och nyheter om högre utbildning och ger studenter en plattform och verktyg för att chatta direkt med antagningsansvariga på universitet och högskolor världen över. På så sätt ger vi människor överallt möjlighet att välja utbildning så att de kan uppnå sina personliga och professionella mål!

Utforska våra webbplatser i dag för att hitta ditt studieprogram