Keystone logo

Ansökningsperioden för 2021 är nu stängd – Anmäl dig för att få uppdateringar om när nästa stipendium tillkännages!

Gör verklighet av dina drömmar med Keystone-stipendiet!

Vad är Keystone-stipendiet?

Keystone Academic Solutions erbjuder fyra kandidatstipendier och två magisterstipendier. Stipendierna kommer att erbjudas till sex studenter med god akademisk bakgrund och som kan uppvisa motivation att förändra världen genom sin utbildning.

Vem kan ansöka?

Framtida studenter som är 18 år eller äldre när de påbörjar programmet och planerar att studera ett kandidat- eller magisterprogram på heltid. Utforska våra studentwebbplatser i dag för att hitta ditt studieprogram och vinna ett av sex tillgängliga Keystone-stipendier!

Hur ansöker man om Keystone-stipendiet?

Fyll i din information så meddelar vi när det är dags för nästa stipendium!

Om Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions hjälper över sex miljoner studenter varje månad att hitta det perfekta studieprogrammet. Vi hjälper framtida studenter att utforska hundratals studiealternativ och destinationer på ett ställe, när som helst och var som helst. Vi samlar all relevant information och nyheter om högre utbildning och ger studenter en plattform och verktyg för att chatta direkt med antagningsansvariga på universitet och högskolor världen över. På så sätt ger vi människor överallt möjlighet att välja utbildning så att de kan uppnå sina personliga och professionella mål!

Utforska våra webbplatser i dag för att hitta ditt studieprogram

  • Healthcare studies logo
  • Bachelor studies logo
  • Law studies logo