Testförberedelse

Testförberedelser gör elever och studenter redo för universitsexamina eller inträdesprov. Detta kan ske i klasser eller individuellt. Sök bland alternativen nedan för att hitta rätt testförberedelse för dig.
Med PrepScholar erbjuds du prisvärda förberedelsekurser online för SAT, ACT, GRE och GMAT. Programmet anpassar inlärningen efter elevernas styrkor och svagheter. Kurserna är strategiskt och vetenskapligt utformade för att utbilda studenter i exakt de områden som matchar deras förmågor.
Magoosh erbjuder SAT-testförberedelser online vilket gör studier inför standardiserade tester mer tillgängliga, effektiva och trivsamma. Studenter kan studera när som helst, var som helst från en dator eller telefon, och Magoosh kostar endast en bråkdel av det som kurser och handledare kostar — men ger liknande eller bättre resultat.
1750+ övningsfrågor och 200+ videolektioner
Magoosh erbjuder GRE-testförberedelser online vilket gör studier inför standardiserade tester mer tillgängliga, effektiva och trivsamma. Studenter kan studera när som helst, var som helst från en dator eller telefon, och Magoosh kostar endast en bråkdel av det som kurser och handledare kostar — men ger liknande eller bättre resultat.
1 400+ övningsfrågor och 250+ videolektioner
Magoosh erbjuder TOEFL-testförberedelser online vilket gör studier inför standardiserade tester mer tillgängliga, effektiva och trivsamma. Studenter kan studera när som helst, var som helst från en dator eller telefon, och Magoosh kostar endast en bråkdel av det som kurser och handledare kostar — men ger liknande eller bättre resultat.
420+ övningsfrågor och 140+ videolektioner
Magoosh erbjuder IELTS-testförberedelser online vilket gör studier inför standardiserade tester mer tillgängliga, effektiva och trivsamma. Studenter kan studera när som helst, var som helst från en dator eller telefon, och Magoosh kostar endast en bråkdel av det som kurser och handledare kostar — men ger liknande eller bättre resultat.
600+ övningsfrågor och 125+ videolektioner
Magoosh erbjuder ACT-testförberedelser online vilket gör studier inför standardiserade tester mer tillgängliga, effektiva och trivsamma. Studenter kan studera när som helst, var som helst från en dator eller telefon, och Magoosh kostar endast en bråkdel av det som kurser och handledare kostar — men ger liknande eller bättre resultat.
1 300 övningsfrågor och 250+ videolektioner
Magoosh erbjuder GMAT-testförberedelser online vilket gör studier inför standardiserade tester mer tillgängliga, effektiva och trivsamma. Studenter kan studera när som helst, var som helst från en dator eller telefon, och Magoosh kostar endast en bråkdel av det som kurser och handledare kostar — men ger liknande eller bättre resultat.
1 300 övningsfrågor och 340+ videolektioner