FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

FH Kufstein har för närvarande 2200 studenter från mer än 50 länder som skapar en internationell, multikulturell atmosfär. Det faktum att vi har mer än 210 partneruniversitet världen över betyder att mer än 200 internationella inkommande studenter är värd av FH Kufstein årligen och att ett ännu större antal av våra studenter går ut en termin eller ett år för att studera utomlands.

123319_FHKufsteinGehen_10.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Dessutom spelar FH Kufstein med cirka 500 upphandlade lärare en viktig roll i den regionala ekonomin. Utbudet av kandidatexamen och masterprogram - erbjuds i både heltids- och deltidsformat - har utformats för att möta de professionella kraven från respektive bransch. FH Kufstein har också utvecklat ett forskarutbildningsprogram i samarbete med flera internationellt kända partneruniversitet. Kandidaterna i våra utbildningar har alltså utmärkta möjligheter att fylla utmanande positioner inom sitt område och för att utveckla sin karriär.

123318_FHKufsteinFeatures_188.jpg

(c) FH Kufstein Tirol

Attraktiv campus i charmiga omgivningar

FH Kufstein ligger i en byggnad som innehåller moderna föreläsningsrum och arbetsytor, ett bibliotek och en cafeteria. Campus ligger på det gröna, generösa parkområdet som ligger intill stadens centrum. Många sport- och fritidsmöjligheter, liksom närliggande kulturcentrum och regionala huvudstäder, skapar en spännande internationell stil.

123321_IMG_5524_cmyk.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Forskning Koncept

Enastående prestanda inom forskning och utveckling är nödvändig för effektiv, vetenskapligt baserad undervisning och inlärning. FH Kufstein har således etablerat en fast R

123320_FHKufsteinFeatures_146.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Platser

Kufstein

Fachhochschule Kufstein Tirol

Address
FH Kufstein
Andreas Hofer-Straße 7

6330 Kufstein, Tyrol, Österrike
Telefon
+43 5372 71819