University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ingången till din framgångsrika karriär!

University of Applied Sciences Wiener Neustadt grundades som den första i sitt slag 1994 och räknas bland de främsta utbildningsinstitutionerna i Österrike. För närvarande är mer än 4000 studenter inskrivna i en kandidat- eller masterprogram på ett av våra campus: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln och Wien. Mer än 12000 av våra kandidater bedriver nu framgångsrika karriärer både i Österrike och utomlands.

Internationellt nätverk samt fast förankrat på regional nivå, erbjuder FHWN omfattande och framtidsinriktade utbildnings- och forskningsprogram. För närvarande erbjuder vi 37 kandidatexamen och masterprogram inom fem fakulteter: Business, Engineering, Health Sciences, Security and Sport. Mer än 440 anställda och 1300 föreläsare ger en modern och effektiv praktikinriktad utbildning.

Vi agerar enligt vår credo: perspektiv genom tillämpat lärande . Genom vårt praktikbaserade pedagogiska koncept erbjuds våra kandidater ett brett spektrum av perspektiv för en framgångsrik professionell karriär. I 2015 Universum Talent Research-studien bekräftades de utmärkta arbetsperspektiven av våra studenter som röstade FHWN först som universitetet med störst "anställbarhet" - kompetensen att tillämpa de förvärvade färdigheterna direkt på jobbet.

Utöver en hög praktisk relevans ligger vårt fokus på tillämpad forskning . Våra många forskningslabbar, funktionella utrymmen och seminarier är utrustade med modern teknik som garanterar en första klassens utbildning. Dessutom stöds våra tekniska och vetenskapliga examensprogram i sina forsknings- och utvecklingsprojekt av FOTEC, FHWN egna forskningsföretag.

En annan viktig kontaktpunkt på FHWN är vår internationellitet. Med för närvarande 100 partneruniversitet över hela världen har våra studenter många möjligheter att tillbringa en termin utomlands för att fortsätta sina studier eller genomföra sin praktik. På FHWN interaktion och nätverk med internationella partners inom företag, industri och forskning värdefulla kontakter när man startar en professionell karriär.

Platser

Wiener Neustadt

Address
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

2700 Wiener Neustadt, Nedre Österrike, Österrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium