IMC University of Applied Sciences Krems

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studera konsthögskolan: Våra studenter formar framtiden.

IMC Fachhochschule Krems anses vara ett av de mest moderna och mest internationella universiteten av tillämpad vetenskap i Österrike. För närvarande sker både heltids- och deltid 28 innovativa examensprogram inom ekonomi och digitalisering

Första kunskapsöverföring

Utbildningen vid IMC FH Krems är särskilt praktisk och kännetecknas av undervisning i ledarskap och mjuka färdigheter, ett omfattande utbud av främmande språk och projektrelaterat arbete i hanterbara grupper och i direkt kontakt med lärarna. IMC FH Krems är särskilt intresserad av förstahandsöverföring av kunskaper och ett hållbart kunskapsförvärv för studenter. Ett dedikerat team av internationella professorer med högkvalitativa och pedagogiska ambitioner motiverar studenterna till det bästa och förbereder dem för en internationell karriär. Genom interaktiv inlärning, en direkt och personlig utbyte av erfarenhet mellan studenter och lärare, internationella partnerprogram med universitet, forskningsinstitutioner och företag samt ett omfattande fritidstilbud i ett av de mest idylliska områdena i Österrike, blir en studie på IMC FH Krems en erfarenhet och ett tillfälligt hem.

Levande internationalitet

På IMC FH Krems är internationell uppenbarhet dagligen: regelbunden kontakt med mer än 140 partneruniversiteter, många aktiva partnerprogram, samt eleverna själva, som kommer från 50 olika nationer. Interkulturell erfarenhetsutbyte, praktik utomlands, deltagande i internationella forskningsprojekt och föreläsningar av internationella redaktörer och gästprofessorer är helt enkelt en del av det. Föreläsningsspråket är dessutom engelska i ungefär hälften av alla studier, vilket är mycket attraktivt för både österrikiska och internationella studenter.

Karriärvägen börjar i Krems

Nära sammanlänkande undervisning, forskning och affärer är en av de viktigaste problemen med IMC FH Krems. IMC FH Krems ser sig inte bara som ett akademiskt träningscenter, men söker ständigt samarbete med forskning och näringsliv. Således bidrar Högskolan för tillämpad vetenskap väsentligt till att eleverna är lämpliga för arbetsmarknaden: 90% av alla studenter har redan ett fast jobb inom tre månader efter sin examen.

Platser

Krems an der Donau

IMC Krems

Address
IMC Fachhochschule Krems
IMC University of Applied Sciences Krems
Piaristengasse 1

A-3500 Krems an der Donau, Nedre Österrike, Österrike
Telefon
+43 2732 8020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium