Limak - Austrian Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den LIMAK Österrikiska Business School har utvecklats i samarbete mellan näringsliv, industri, offentlig sektor och Johannes Kepler Universitet Linz Företaget grundades 1989 och är den äldsta handelshögskolan i Österrike och en av de äldsta i Centraleuropa. Den drivande tanken var att möjliggöra skapandet av ytterligare en utbildningsanstalt i Linz, en internationellt inriktad utbildning service och utveckling av chefer för företag och institutioner.

Vad en innovativ och djärv projektet som "Linz Management Academy"Påbörjades 1989, har blivit en av de mest prestigefyllda institutionerna i Centraleuropa. Milstolpar i historien LIMAK österrikiska Business School.

Under årens lopp har LIMAK utvecklat ett medvetet valt, exklusivt nätverk av välrenommerade internationella universitet, som Richard Ivey Business School i Kanada och Tsinghua University i Peking i Kina och dess internationella fakultet ständigt växande.

Limak idag kännetecknas av en omfattande portfölj av starta från grunderna i hantering och specialiserade korta program (IN.TENSIVE certifikat kurser) omfattande MBA-program (Förvaltning MBA och Executive MBA) att företagsspecifik kompetens (LIMAK IN.SPIRE ledarutveckling). Målgrupperna sträcker sig långt utöver Oberösterreich och Österrike och inkludera i varje fall de tyskspråkiga länderna och grannländerna i Central- och Östeuropa.

2013

Under våren 2013 vid starten, den nydesignade och förbättrad programportfölj LIMAK, som erbjuder anslutning till Global Executive MBA, sju specialiserade management MBA för en mängd olika branscher och funktionella områden.

2009

Limak Johannes Kepler University Business School utökat sin verksamhet. De grundade tillsammans med Johannes Kepler University Linz (JKU) och UAS Oberösterreich (FH), en ny institution som verkar under varumärket LIMAK österrikiska Business School. De tre organisationerna ansluter därmed krafter.

2008

tänkte ut LIMAK en ny integrerad strategi skräddarsydd ledarutveckling (LIMAK IN.SPIRE), som sedan använts med framgång i Limak projekt med företagen.

2007

utvecklat LIMAK Johannes Kepler University Business School en helt ny Executive MBA-program - som syftar till att multinationella företag inom B2B sektorn - unik i Tyskland.

2005

Limak och Johannes Kepler universitetet fortsätter att växa tillsammans. Limak är nu officiellt "Johannes Kepler University Business School".

2003

utvecklat LIMAK den första företagsledare MBA-program för en berömd österrikisk konsortium.

1990

lanserade den första allmänna förvaltningen program i denna region, några år senare, den första betydande partnerskap med ett amerikanskt universitet (Emory University / Goizueta Business School), startar i mitten av 90-talet LIMAK första Innovation Management programmet i tyskspråkiga länder, i nära samarbete med Rotman School of Management vid University of Toronto i MBA område, följt.

Platser

Linz

Address
Bergschlößlgasse 1
4020 Linz, Övre Österrike, Österrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: